Comuna Brazi vrea stații de autobuz ca în Dubai

Primăria comunei Brazi a anunțat azi pe pagina oficială de facebook că are un buget de 100.000 euro pentru stații noi de autobuz. ”Confort şi respect pentru cetăţenii comunei Brazi. Viitoarele staţii de autobuz! Unicat în România!”, scrie Primăria Brazi, mesajul fiind însoțit și de o fotografie a unei stații de autobuz ultramodene.

Primarul comunei a declarat că are deja banii pentru demararea acestui proiect. 10.000 euro este suma la care se ridică o singură stație de autobuz, iar primarul are în plan 10 stații de acest fel. Stațiile ultramoderne, unicat în România, vor fi gata anul acesta și vor fi din sticlă, complet acoperite, vor avea uşi şi scaune, iar designul este inspirat de stațiile din Dubai.

Referior la fotografia postată, primarul comunei Radu Leonaș a declarat că ”aşa aş vrea să arate şi să iasă. Facem schiţe, astea sunt ca model, aşa le-am gândit, de acolo m-am inspirat”. Acesta mai precizează că cele zece stații ultramoderne vor fi folosite de către cei care aleg două trasee de microbuz județene, care fac legătura între comuna Brazi și municipiul Ploiești.

Comuna Brazi este cea mai bogată din județul Prahova. Anul acesta, are un buget de peste cinci milioane de euro, asigurat de firme din diverse domenii, în special industrie.  Comuna Brazi se află situată în zona de câmpie din sud-vestul județului Prahova, pe malul stâng al râului Prahovași ocupă o suprafată totală de 45,42 km², din care 3378 ha reprezintă suprafață agricolă. Este străbătută de șoseaua națională DN1, acolo unde ea formează centura de vest a municipiului Ploiești.

Sursa Mediafax, foto

Adaugati comentariu