Asta a înțeles valetul prin parcare supraetajată. Un Porsche 911 e bun de dat la fiare vechi

Parcare supraetajată Porsche 911 Subaru

Valetul unui hotel de lux din Sydney a vrut să parcheze un Porsche 911, care aparținea unui client. Dar surprins de puterea livrată de motorul mașinii în momentul în care a apăsat accelerația, acesta a intrat sub un SUV Subaru, reușind un fel de… parcare supraetajată.

Trei mașini au fost avariate în incident. Un Porsche 911 este daună totală, un Subaru s-a ales cu avarii pe dedesubt, iar o Kia, parcată în fața SUV-ului, a fost victimă colaterală.

Accidentul a avut loc în fața hotelului de lux Hyatt Regency din Sydney în această dimineață. O echipă de descarcerare a fost chemată la fața locului pentru a-l extrage pe valetul cu talpă grea. Surprinzător, deși mașina este acum bună de dat la fiare vechi, valetul a scăpat nevătămat.

“Din fericire, Porsche avea un acoperiș textil, iar echipa de descarcerare l-a tăiat cu ușurință și l-au scos pe cel aflat la volan”, a povestit directorul hotelului, care l-a asigurat pe valet că nu va fi concediat după incident.

Mai mult, reprezentanții hotelului au anunțat că vor acoperi complet daunele celor trei vehicule implicate. Conducerea Hyatt Regency a anunțat că va desfășura o anchetă internă pentru a stabili cum s-a ajuns într-o astfel de situație.

Adaugati comentariu