Așa arată cel mai accesibil Bugatti Chiron construit vreodată. E făcut din piese LEGO

Bugatti Chiron LEGO Tehnic (16)

Pentru copiii din noi, pasionați de mașini și cu multă răbdare, LEGO prezintă, de Ziua Internațională a Copiilor, un Bugatti Chiron din 3600 de piese. Mașina construită pe o scară de 1:8 costă, peste Ocean, 350 de dolari.

Acest Bugatti Chiron poate fi comandat online începând de astăzi și va ajunge în showroom-uri la 1 august. Modelul integrează nu mai puțin de 3.599 de piese și a fost dezvoltat în colaborare cu producătorul auto.

Bugatti Chiron LEGO Tehnic

“Sunt foarte entuziasmat datorită acestui model nou. Designerii LEGO au făcut o treabă extraordinară, surprinzând detaliile reprezentative ale design-ului Bugatti. Este o dovadă veritabilă cu poți construi aceste piese orice îți trece prin minte”, declară CEO-ul Grupului LEGO, Niels B. Christiansen.

Președintele Bugatti, Stephen Winkelmann, este și el impresionat de proiectul comun cu producătorul de jucării. “Este incredibil ce precizie și rafinament a putut transpune LEGO din mașina noastră sport în modelul lor și sunt convins că fanii LEGO și Bugatti vor adora, pur și simplu, acest produs.”

Bugatti Chiron LEGO Tehnic

Modelul are o înălțime de 14 centimetri, 56 de centimetri în lungime și 25 de centimetri în lățime. Vine echipat cu un eleron activ, cu padele pentru schimbarea treptelor cutiei cu opt rapoarte, care se pot mișca, și un motor W16 cu pistoane mobile.

Fiecare model vine însoțit de o serie unică, pe care cumpărătorul o poate folosi pentru a debloca partea specială de conținut de pe site-ul LEGO Technic. Odată cu setul, se achiziționează și o cheie de viteză, care poate fi folosită pentru reglarea poziției eleronului.

 

Adaugati comentariu