Arnold Schwarzenegger s-a lăsat de actorie. Ce meserie acum?

Arnold

Arnold Schwarzenegger s-a reprofilat. A lăsat Hollywood-ul în urmă pentru a vinde mașini. E doar o farsă, dar actorul a reușit să păcăsească mai mulți clienți ai unei reprezentanțe auto.

Arnold s-a deghizat în vânzător de mașini. O mustață, o perucă și o șapcă și a fost gata de treabă. Și un nume nou, mai ușor de pronunțat decât cel real: Howard Kleiner.

Noul Howard – fostul Arnold a încercat să-i facă să se răzgândească pe clienții sosiți în showroom pentru a cumpăra o mașină electrică sau una hibridă. Cămașa hawaiiană și limbajul colorat i-au făcut pe clienți să ridice din umeri și să privească mirați.

În schimbul mașinilor cu emisii zero sau emisii reduse, silențioase și economice, vânzătorul le-a propus un Hummer.

„Asta o să-i enerveze pe vecinii mei”, a spus cel venit să cumpere un Nissan LEAF cu motor electric și baterie.

“I’ll be back”, l-a anunțat Arnold transformat un Howard pe un alt client, care nu a recunoscut însă, replica din “Terminator”.

Comerciant auto de ocazie, fostul Arnold – actual Howard le-a explicat celor care au trecut pragul magazinului că mașinile cu propulsie convențională au un scop “excelent”: poluează și astfel, populația va fi redusă treptat. “Asta e și ideea!”, le-a spus el ca și cum le-a dezvăluit un mare secret.

“Vrem să vorbim cu șeful tău”, i-au cerut clienții furioși. Câteva minute mai târziu, Arnold a reapărut, de această dată jucând rolul unui manager.

Ceea ce nu știu clienții este că Arnold, deși nu pare, chiar este un ecologist. În garajul său se află doi uriași modificați pentru a nu polua: un G-Class și un Hummer, ambele cu propulsiehttps://missauto.ro/o-masina-pentru-terminator-arnold-schwarzenegger-si-luat-hummer-electric/ electrică.

Adaugati comentariu