O mașină pentru Terminator – Arnold Schwarzenegger și-a luat Hummer electric

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a visat mereu la momentul acesta. Voia un monstru pe roți care să nu polueze și tocmai l-a primit de la Kreisel Electric. Noua mașină a lui Terminator este primul Hummer H1 electric construit vreodată.

SUV-ul uriaș creat special pentru actor a fost prezentat la deschiderea noului centru de cercetare și dezvoltare al companiei din Rainbach, Austria. Hummer-ul H1 electric a fost realizat în numai două luni. Monstrul eco este propulsat de o baterie de 100 kWh și două motoare electrice, montate câte unul pe fiecare dintre punți, acestea asigurându-i astfel tracțiune integrală și dezvoltând 483 de cai putere.

Hummer-ul care cântărește, în această configurație, nici mai mult, nici mai puțin decât 3.300 de kilograme, se laudă cu o autonomie de 300 de kilometri, dar cu o viteză maximă de numai 120 km/h.

Arnold Schwarzenegger
În iarna trecută, Arnold a primit un Mercedes G-Class electric

Compania nu intenționează să creeze modele H1 electrice în serie, dar speră să-i facă pe plac fostului guvernator al Californiei: “Kreisel Electric mi-a făcut un G-Class electric iarna trecută. Și acum un Hummer. Dacă o ține tot așa, probabil că în curând, voi putea să zbor de aici până la Los Angeles cu un avion electric”, este planul expus, mai în glumă, mai în serios, de Terminator.

Adaugati comentariu