Andra și Enrique Iglesias, videoclip cu mașini extravagante

O nouă piesă, ”Nos Fuimos Lejos” se aude de câteva zile pe toate stațiile de radio, dar și la tv. Andra și Enrique Iglesias au colaborat pentru această piesă, care, la doar câteva zile de la lansare, a strâns milioane de vizualizări pe canalul de youtube.

Hitul latino are acum versuri în limba română și spaniolă, pe melodie putând fi ascultați și Descemer Bueno și El Micha. Este prima dată când Enrique, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști latino, colaborează cu un artist din sud-estul Europei.

„Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor. Piesa <> este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune“, a mărturisit Andra.

Și videoclipul este unul de zile mari. Mașinile extravagante, fetele frumoase, dar și locațiile de excepție sunt ingredientele care au făcut ca acest videoclip să fie vizualizat de milioane de oameni. Printre vedetele-mașini se numără un Buick Electra 225 și un Jeep Wrangler Rubicon modificat.

Compania Buick Motor Company, a fost înființată în anul 1903, de către David Dunbar Buick în Detroit, Michigan. Remarcabilul scoțian s-a născut în Arbroath, Scoția în urmă cu 155 de ani. În timpul carierei a cunoscut faima și renumele, dar a murit ca om sărac și uitat de lume. În 1890, David Buick, devine interesat și chiar fascinat de motoarele cu ardere internă. Începe să facă experimente cu motoare si în 1899 înființează compania „Buick Auto-Vim and Power Company” unde produce motoare folosite în agricultură. În 1900 produce primul automobil.În 1902 pune bazele companiei Buick Manufacturing Company. Firma produce 16 mașini în anul 1903 și 34 în anul 1904. În 1903 apare primul model destinat vânzării, Buick Model B.

Enrique Iglesias (8 mai 1975 în Madrid, Spania) este interpret, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă. Fiind fiul renumitului cântăreț de muzică latino Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Preysler, Enrique a debutat odată cu apariția albumului care îi poartă numele, lansat în anul 1995.

Alexandra Irina Măruță (23 august 1986, Câmpia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață de muzică pop, și R&B.  Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

Sursa

 

Adaugati comentariu