Ce mașini au primit sportivii care merg la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2020?

Toyota Jocurile Olimpice Tokyo 2020 (6)

Cu toată viteza spre Jocurile Olimpice de la Tokyo! Sportivii care vor merge în Japonia în 2020 vor face de acum deplasări la volanul unor automobile Toyota. Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Toyota România au emnat un contract de sponsorizare.

Zece federații sportive din România vor primi de la Toyota câte un automobil de 7+1 locuri. Mașinile vor fi folosite în vederea pregătirii sportivilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Toyota Jocurile Olimpice Tokyo 2020 (2)

Federația Română de Atletism, cea de Canotaj, Scrmă, Tir, Kaiac-Canoe, Judo și Gimnastică sunt doar câteva dintre cele care vor folosi mașinile primite în baza contractului.

“Sportivii noştri au nevoie de susţinere pentru obţinerea unor rezultate de excepţie la Jocurile Olimpice, ne bucurăm că au loc astfel de parteneriate. Maşinile sunt foarte bune de transportat bărcile. E bine că se gândeşte cineva şi la sportivi dacă nu se gândesc alţii care ar putea să o facă. E bine că sunt aceşti oameni care sunt alături de sportivi români”, spune fostul campion olimpic Ivan Patzaichin.

Toyota Jocurile Olimpice Tokyo 2020 (5)

Toyota Proace Verso cu 7+1 locuri sunt automobilele care îi vor ajuta de acum pe sportivi. COSR a mai achiziționat încă patru mașini, unele cu propulsie hibridă.

“Este cel mai potrivit moment pentru acest parteneriat pentru că din 2019 încep calificările pentru Jocurile Olimpice. Este un început de drum foarte important şi e extraordinar să putem avea alături de noi pe numărul 1 în lume în ceea ce priveşte mobilitatea”, declară președintele COSR, Mihai Covaliu.

 

Adaugati comentariu