Amendă de 415.000 euro pentru un jucător din Bundesliga

Fotbalistul Naby Keita de la RB Leipzig este bun de plată. Acesta va fi obligat să platească o amendă de 415.000 de euro, după ce a încercat să autentifice un permis de conducere fals.

Naby Keita în vârstă de 22 de ani, care se va transfera în vară la Liverpool pentru 65 de milioane de lire sterline, a prezentat un document fals, care provenea din țara sa natală. Poliția germană a anunțat că permisul auto prezentat era contrafăcut, iar amenda a fost stabilită în funcție de salariul jucătorului și va fi plătită în decursul a 50 de zile (câte 8.300 de euro zilnic). Keita nu a acceptat decizia tribunalului, iar avocatul său a anunțat că el a făcut apel.

Amendă de 415.000 euro pentru un jucător din Bundesliga

Naby Deco Keïta (n. , Conakry, Guineea) este un fotbalist din Guineea. Joacă pe postul de mijlocaș la RB Leipzig din Bundesliga din Germania. Keita, care este cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt, evoluează la RB Leipzig din vara lui 2016. El a jucat în acest sezon 8 meciuri în Bundesliga, înscriind un singur gol. Mijlocașul, care a debutat în 2014 în naționala Guineei, a adunat până în prezent 29 de selecții.

RB Leipzig este un club de fotbal german fondat în anul 2009 la inițiativa producătorului de băuturi energizante Red Bull GmbH care a dorit să investească în această echipă. Înainte de a investi în Leipzig, Red Bull GmbH condusă de coproprietarul Dietrich Mateschitz a căutat trei ani și jumătate o locație potrivită pentru o investiție în fotbalul german.

Sursa GSP.ro

sursa foto 90min.com


		        					

Adaugati comentariu