A primit un BMW, deși își dorea un Jaguar. Reacția incredibilă

BMW Seria 3 2016

A vrut un Jaguar, dar a primit un BMW de la tatăl său. Supărat, tânărul din Haryana, India, a avut o reacție demnă de serialele indiene.

A primit în dar un BMW Seria 3, dar a fost nemulțumit. Furios că tatăl său nu a vrut să-i cumpere Jaguarul mult dorit, tânărul și-a împins mașina în apă. Mai mult, nemulțumitul a filmat toată scena și a postat-o pe rețelele de socializare.

Fotomodel la apă. Cum a ajuns cu un Lamborghini Huracan în piscină?

Speriat de ceea ce tocmai făcuse, tânărul a cerut ajutorul unei echipe de scafandri pentru a recupera sedanul bavarez din râu. Și nu a fost deloc o operațiune ușoară, pentru că mașina rămăsese blocată în vegetație. Din echipa de salvare a făcut parte și tatăl tânărului.

Autoritățile nu vor lua măsuri împotriva tânărului, pentru că nimeni nu a făcut nicio plângere. În plus, părinții au invocate o problemă de ordin psihic care l-a împins pe fiul lor la acest gest. Mai mult, tatăl are o poveste complet diferită față de ceea ce povestesc martorii. Acesta spune că fiul său, aflat la volan, a încercat să evite o antilopă, a pierdut controlul mașinii și a ajuns în apă.

Adaugati comentariu