A dat lovitura! Elon Musk a cucerit-o pe una dintre cele mai frumoase femei din lume!

Angelina Jolie Elon Musk

Miliardarul Elon Musk are tot ce își poate dori un bărbat. O companie auto, Tesla, o companie constructoare de navete spațiale, SpaceX, o companie care oferă soluții de infrastructură, The Boring Company. Și acum o are și pe una dintre cele mai frumoase femei din lume. Tabloidele de peste Ocean anunță idila lui Elon Musk cu Angelina Jolie.

O bloggeriță din Statele Unite, citată de tabloide, susține că cei doi sunt împreună, dar își ascund relația. Angelina Jolie și Elon Musk ar fi petrecut un weekend romantic împreună, în luna octombrie a anului trecut, în Las Vegas, fără să iasă la rampă. Cei doi au ajuns separat în orașul jocurilor de noroc și au plecat în direcții diferite.

Elon Musk, în vârstă de 46 de ani, și Angelina Jolie, ajunsă la 42 de ani, se cunosc de mai mulți ani și au dezvoltat împreună câteva proiecte umanitare. Știrea este o noutate chiar și pentru Brad Pitt, de care actrița a divorțat acum un an și jumătate. Actorul a ales să meargă la psiholog și la dezalcoolizare special pentru a-și recuceri fosta soție. Cei doi au fost chiar la un pas de împăcare, a scris The Sun în ianuarie. Cel mai popular cuplu de la Hollywood, Brad și Angelina, erau împreună din 2004, se căsătoriseră în 2014 și aveau împreună șase copii, dintre care trei, adoptați. Până la ora actuală, Maddox (16 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (11 ani) și gemenii Knox și Vivienne (9 ani) nu l-au cunoscut pe Musk.

Brad Pitt Angelina Elon Musk

Elon Musk a avut o relație pasageră și cu fosta soție a lui Johny Depp, Amber Heard, în vârstă de 31 de ani, dar omul de afaceri a ales să pună capăt relației. Povestea lor de dragoste debutase la scurt timp după ce Musk divorțase de o altă actriță, britanica Talulah Riley. Relația lor a fost una furtunoasă, ca producția modelelor Tesla, s-au amuzat paparazzi din Statele Unite. Elon și Talulah s-au căsătorit și au divorțat de două ori.

Averea lui Elon Musk este estimată la 20 de miliarde de dolari. Angelina Jolie valorează, conform celor mai recente statistici, 160 de milioane de dolari.

Adaugati comentariu