1 martie ALTFEL!

„Jandarmeria aduce primăvara cu forța!” Acesta este mesajul Jandarmeriei Române de 1 martie, care a ales să marcheze această zi într-un mod diferit.  Pe 1 martie, Jandarmeria Română încurajează bucureștenii să iasă în stradă, dar nu pentru a protesta, ci pentru a face … primăvară, deszăpezind cele mai mari spitale de copii din capitală.

Jandarmeria aduce primăvara cu forța!

„De fiecare dată, folosim forța pentru că suntem nevoiți, nu pentru că ne dorim neapărat. O folosim pentru a proteja sau a ajuta. Așa că mâine, pe 1 martie, ieșim în stradă, cu toată forța, să deszăpezim cele mai mari spitale pentru copii, din București, iar tu te poți alătura nouă dacă dorești.”

Lista spitalelor și orele la care vom fi prezenți acolo:
1. Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu“ – ora 10:00
2. Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie“ – ora 13:00

Vii cu noi, să #AducemPrimavăraCuForța?
#JandarmeriaAducePrimăvaraCuForța

Jandarmeria Română: „Ne bucurăm că există interes pentru această activitate, fie că ne criticați această inițiativă, fie că o sprijiniți, este important să ne exprimăm și dacă consimțim, să o sprijinim. La clasica întrebare..’de ce faceți voi asta, este în atribuțiile voastre? Da, este și în atribuțiile noastre, dar dincolo de atribuții legale, formale, fișe de post, important este să ne sprijinim, să fim solidari și împreună să putem face ceva pentru comunitatea în care trăim, vă mulțumim!

1 martie

Sursa Facebook

Adaugati comentariu