Peste 1000 de cai putere marca BMW pentru premiera filmului Red Sparrow în România

Limuzina de lux BMW Seria 7 se remarcă alături de Jennifer Lawrence, câştigătoare a unui Premiu Oscar, în Red Sparrow, noul thriller de spionaj cu lansarea oficială pe marile ecrane din România în acest weekend. O flotă de modele BMW Seria 7 totalizând peste 1000 de cai putere şi valorând peste 500.000 Euro a susţinut premiera de la Bucureşti.

Seara premierei a fost marcată la Bucureşti de viscol şi cele mai joase temperaturi din sezon, potrivindu-se cu atmosfera din film, unde un BMW Seria 7 înfruntă iarna rusească.

Jennifer Lawrence o interpretează pe Dominika Egorova, prim balerină Balşoi, faimosul ansamblul de balet. Când suferă o accidentare care îi încheie cariera, Dominika şi mama ei se confruntă cu un viitor sumbru şi nesigur. De aceea se vede manipulată pentru a deveni cel mai nou recrut al Şcolii Sparrow, un serviciu secret de informaţii care pregăteşte tineri excepţionali – asemenea ei – să devină arme periculoase. După perioada de pregătire, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care a avut-o programul vreodată. Dominika trebuie să reconcilieze persoana care a fost cu puterea pe care o deţine acum, cu propria viaţă şi cu toţi cei dragi din jur, inclusiv un agent CIA american (Joel Edgerton) care încearcă să o convingă că el este singura persoană în care poate avea încredere.

Sedanul BMW Seria 7 a avut numeroase apariţii în lumea plină de glamour a agenţilor secreţi şi a thrilleruilor de spionaj. Cine ar putea uita performanţa legendară a BMW 750iL alături de James Bond în Tomorrow Never Dies, care a făcut senzaţie în 1997 cu o gamă de tehnologii noi precum control de la distanţă prin ecranul telefonului. În general, automobilele BMW au o lungă tradiţie pe marele ecran, inclusiv în filme legendare precum francizele Mission: Impossible şi James Bond. BMW este un partener de lungă durată al Directors’ Guild of America, ale cărui premii DGA anuale sunt foarte respectate la Hollywood şi în industria filmului.

Filmul a fost turnat la Londra, Budapesta şi Viena în perioada ianuarie-aprilie 2017 şi a fost regizat de Francis Lawrence.

Adaugati comentariu