Cea mai recentă versiune de WhatsApp va funcționa și pe mașinile cu Apple CarPlay

WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat pe care o folosim în acest moment. Mai mult de un miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este gratuit și oferă posibilitatea de a trimite mesaje și de a apela într-un mod simplu și securizat, opțiuni disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.

Cea mai recentă aplicație de Whatsapp va fi disponibilă și pe mașinile cu Apple CarPlay. La bază, Apple CarPlay este o interfață care preia caracteristicile pe care dorești să le utilizezi în timpul șofatului și le pune în afisajul mașinii.

Cea mai recentă versiune de WhatApp se reflectă în notificări de tip push pe ecranul din mașină cu conținutul mesajului. Dacă ai varianta 2.18.2 a programului, WhatsApp se va afișa ca o aplicație în panoul CarPlay, iar mesajele îți vor fi sincronizate, atâta timp cât ești conectat cu telefonul la mașină. Siri te va notifica atunci când primești un mesaj nou și se va oferi să-ți citească respectivul text.

Configurarea serviciului CarPlay

 1. Asigură-te că mașina ta sau sistemul tău audio acceptă CarPlay.
 2. Conectează dispozitivul iPhone la portul USB pentru CarPlay. Este posibil ca portul USB să fie indicat printr-o pictogramă CarPlay sau smartphone. Dacă ecranul principal CarPlay nu apare, selectează sigla CarPlay de pe afișajul mașinii.
  • Dacă mașina ta acceptă CarPlay prin cablu, conectează-ți dispozitivul iPhone la portul USB al mașinii. Este posibil ca portul USB să fie indicat printr-o pictogramă CarPlay sau smartphone.
  • Dacă mașina ta acceptă CarPlay wireless, ține apăsat butonul de comandă vocală de pe volan pentru a configura CarPlay. Sau asigură-te că mașina se află în modul de asociere wireless sau Bluetooth. Apoi, pe dispozitivul tău iPhone, accesează Configurări >General> CarPlay> Mașini disponibile și selectează-ți mașina. Consultă manualul mașinii pentru informații suplimentare.
 3. Motorul trebuie să fie pornit.
 4. Cere-i serviciului Siri ce ai nevoie. Poți face acest lucru în mai multe moduri:
  • Dacă mașina ta este prevăzută cu funcția Voice Control, apasă pe butonul acesteia de pe volan. Apoi, cere ce dorești.
  • Dacă ai ecran tactil, atinge lung butonul principal în CarPlay până când apare Siri pe afișajul sistemului audio. Apoi, cere ce dorești.

Sursa the verge.com Playtech, Apple.comTechnoGadgets

Adaugati comentariu