Vladimir Putin conduce cea mai ieftină mașină! E mai ieftină decât Duster!

Vladimir Putin masina

Vladimir Putin se joacă de-a săracul. În declarția sa de avere, președintele rus a scris că deține o mașină mai ieftină care este chiar mai ieftină ca Dacia Duster și un apartament de nici 80 de metri pătrați.

Vladimir Putin are o Lada Niva, un GAZ M21 Volga din anii ’70 și o rulotă SKIF, arată un comunicat emis de Kremlin. SUV-ul lui Putin, Lada Niva, are un preț de pornire de 8.400 de euro, în timp ce Duster costă de la 13.000 de euro în sus!

Vladimir Putin masina 2

Conform declarației de avere, anul trecut, președintele Rusiei a câștigat 134.000 de dolari (8,6 milioane de ruble). Suma vine din salariul oficial, pensia militară, dobânzi din conturile sale și investiții. Premierul Dimitri Medvedev câștigă mai mult ca șeful de stat: 154.000 de dolari (9,9 milioane de ruble).

Potrivit declarației de avere pe anul 2018, liderul de la Kremlin este posesorul unui apartament de 77 de metri pătrați în Sankt Petersburg, care are și garaj, iar în prezent locuiește la Moscova, în reședința de serviciu, cu o suprafață de 153 de metri pătrați.

Vladimir Putin Limuzina

Vladimir Putin se deplasează, în misiunile oficiale, cu o limuzină Aurus Senat, construită de ruși, pe care a așteptat-o patru ani de zile și pe care a primit-o chiar în ziua în care președintele reales a depus din nou jurământul la Kremlin.

Opozanții săi susțin însă, că Putin este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii și vorbesc despre vile de lux pe care acesta le deține în locații exotice de pe întreg mapamondul, plus sume de ordinul zecilor de miliarde de dolari în conturi din străinătate.

Adaugati comentariu