Uzinele Volkswagen, Audi și Nissan din Mexic au întrerupt producția după cutremur

cutremur Mexic

Cutremurul devastator care a lovit Mexic săptămâna aceasta îi afectează serios și pe producătorii auto care au uzine pe teritoriul statului sud-american. Volkswagen și Audi au închis temporar liniile de producție.

Seismul cu magntitudine de 7,1 a făcut peste 240 de victime, a rănit peste 2.000 de oameni și a dărâmat numeroase clădiri, iar operațiunile de salvare se desfășoară contra timp.

Uzinele unor producători auto au fost, de asemenea, afectate, iar Volkswagen și Audi au întrerupt temporar producția, pentru a nu pune în pericol viețile angajaților. S-au înregistrat daune minore la fabrica Volkswagen din Puebla, iar producția a sărit peste tura de după-amiază. De asemenea, uzina Audi a anulat tura de noapte, pentru ca angajații să poată merge acasă, la familiile lor.

Nissan a evacuat uzina aflată la aproximativ 70 de kilometric de Mexico City și a transmis condoleanțe angajaților care și-au pierdut membri ai familiei în urma cutremurului.

În schimb, General Motors, Toyota, Fiat Chrysler și Ford au anunțat că centrele lor de producție nu au fost afectate și vor continua activitatea în parametri normali.

 

Adaugati comentariu