Un bărbat în vârstă de 21 de ani din Detroit a fost arestat după ce a furat o ambulanță și a provocat o urmărire ca în filme.

Sâmbătă dimineața, la ora 6:35, Eric Preston a vânat momentul în care ambulanța a lăsat un pacient la spitalul local, a profitat de faptul că medicii, șoferul și brancardierii erau ocupați cu bolnavul, s-a urcat la volan și a demarat în trombă.

Furtul a fost anunțat imediat la poliție, iar oamenii legii au dat ambulanța în urmărire. În încercarea sa de a scăpa de polițiști, Preston a rulat cu viteză pe un drum cu patru benzi de circulație, apoi a părăsit carosabilul, sperând că forțele de ordine nu-l vor urma. A fost prins, în cele din urmă, în momentul în care încerca, pentru a doua oară, să revină pe asfalt. O mașină de poliție i-a blocat calea, iar un polițist l-a somat să iasă din ambulanță și să se predea.

Hoțul de mașină cu girofar a fost dus la o închisoare din Macomb County, Detroit. A fost judecat deja și condamnat la 5 ani după gratii pentru furtul unui vehicul. Motivele condamnatului rămân însă necunoscute, dar se pare că s-a distrat pe cinste rulând cu semnalale acustice și luminoase pornite.