Una n-a scăpat! Un șofer a lovit 17 mașini încercând să parcheze

Nu stie să parcheze (1)

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit nu mai puțin de 17 mașini în parcarea unui complex rezidențial din Davenport, Florida. Poliția a venit la fața locului în zori, ca să constate dezastrul.

E clar că nu e bine să bei și să conduci. Dar nici să bei și să parchezi nu e o idee prea bună! Un tânăr a luat la rând mașinile din parcarea unui compex rezidențial din Florida încercând să parcheze, dar a lovit poarta de la intrarea în complex și 17 mașini! O Honda Odyssey, un Hyundai Elantra și o Toyota Camry se află printre victime. Proprietarii sunt însă fericiți că nimeni nu a fost rănit.

Nu stie să parcheze (5)

Multe dintre vehiculele avariate au plecat la service pe platformă. Proprietarii au auzit zgomote în jurul orei 4 dimineața și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Șoferul unui Chevrolet Blazer albastru din 2003 făcea manevre haotice, încercând să nimerească un loc de parcare. Dar după câteva pahare, toate erau prea înguste pentru șoferul băut.

Șoferul în vârstă de 25 de ani, Tony Futch din Orlando, a fost arestat și acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice și distrugere de bunuri, așa că acum își petrece zilele și nopțile la închisoarea locală Osceola. Futch a refuzat să sufle în acool-test, așa că i s-au luat probe de sânge, iar autoritățile așteaptă rezultatele.

Nu stie să parcheze (4)

Nu este prima ispravă de acest gen a șoferului în căutare de scandal. În 2013, s-a ales cu permisul suspendat după ce a fost prins de oamenii legii conducând tot sub influența alcoolului.

Sursă foto: nbc-2.com.

Adaugati comentariu