Un strop de culoare și o mare de parfum într-o lumânare

Lumânările de culoare verde se folosesc pentru a asigura  bunăstare, prosperitate, stabilitate în muncă, vindecare, conectarea cu natura, succesul și norocul în afaceri, revigorare, creșterea ambiției și independența. Culoarea verde o asociem de obicei cu pădurea, iarba, natura sau norocul.

Te-ar putea interesa si

Despre magia lumânărilor decorative cu Claudia Ghetu

lumânări

Lumânările de culoare roșie sunt folosite pentru energie, putere, sănătate, pasiune, sex sau dragoste, foc sau fertilitate, rapiditate, putere, potență și sânge, pasiune sau dragoste fizică, curaj, caldură, atracție și magnetismdorință și acțiune, putere absolută, dictatorială. Roșu e culoare puternică – putere și magnetism, aprinderea unei lumânări de culoare roșie are multe semnificații.

te-ar putea interesa si

„Nimic nu este mai dulce ca o ceașcă de cafea amară”

O lumanâre albastră este magică pentru inducerea stării de relaxare; este o culoare spirituală prin care se obține înțelepciunea și armonia. Prin aprinderea unei lumânări de culoare albastră se obține protecție, înțelegere și răbdare pentru tine și pentru cei apropiați. Tratează insomnia, limpezește gandurile și stabilește o stare de fericire și de interconectare între intelect și minte. Culoarea albastră o asociem de obicei cu marea, apa, cerul senin – adica tot ceea ce ne place și ne liniștește. Știați că în Irlanda miresele se îmbracă în albastru – culoare ce semnifică frumusețea?

lumânări

Lumânările de culoare albă simbolizează pacea, puritatea și inocența. Prin aprinderea unei lumânări albe se stabilește o stare de liniște și purificare, adevăr, spitualitate și sinceritate, fericire și relaxare. Lumanările de culoare albă sunt folosite și în sesiunile de meditație, de înălțare și ghidare spirituală. Albul este simbolul zeității, în general. Culoarea alb o asociem de obicei cu iarna și cu zăpada sau cu inocența unei mirese.

 

Adaugati comentariu