Un rus a construit un Mercedes-Benz G-Class de gheață. Mașina chiar funcționează!

Mercedes-Benz G-Class de gheață (2)

O mașină construită din gheață? Un pasionat de automobile din Rusia a realizat un Mercedes-Benz G-Class în Siberia. Vladislac Barashenko nu s-a putut plânge o secundă că nu găsește materie primă.

Proprietarul unui service auto cu numele Garage 54 din orașul Novorsibirsk, a construit cea mai ieftină mașină care se poate construi în Siberia. Cu o temperatură medie de -12 grade Celsius în ianuarie, ultima sa grijă a fost că-și va găsi creația topită.

Mercedes-Benz G-Class de gheață (1)

Viziunea sa transpusă în gheață este supusă totuși unui risc. Sub capota de gheață există un motor pe combustie, care, în orice moment, ar putea transforma mașina de gheață într-o victimă a căldurii. Barashenko a făcut rost de un vehicul sovietic, un UAZ 469, din care a păstrat șasiul. A fost, practic, punctul său de plecare. Un cadru din oțel sprijină totul. Pe acest cadru, a montat blocuri de gheață cu o greutate de șase tone realizată din, spune el, “cea mai pură apă siberiană”.

În ciuda greutății uriașe, G-ul de gheață este perfect funcțional. Imaginile arată vehiculul în habitatul său natural, rulând prin zăpadă.

Adaugati comentariu