Liderii anului 2017 premiati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi

Gala Itsy Bitsy - foto Cristina Nichitus Roncea

Liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy și au fost aplaudați pe scena castelului din inima capitalei – Le Chateau sunt:

Trofeul Liderul anului 2017 in Social Media a fost obținut de Atena Boca, cea care a reușit să creeze o comunitate de peste 40.000 de părinți în toată țara, care, intr-un mediu empatic și decent, se ajută unii pe alții si primesc sfaturi de la specialiști, zi și noapte. Comunitatea LaPrimulBebe a depășit online-ul, având la activ aproape 70 de evenimente cu peste 8.500 de părinți în săli din toata țara. Câștigători la această categorie au mai fost Ana Nicolescu și Ela Craciun. Citește despre Liderii anului 2017 în Social Media aici.

Trofeul Liderul anului 2017 în Parenting a fost obținut de Diana Stănculeanu, psihoterapeută, coordonatoarea de programe de la Asociația Salvțti Copiii, vocea care trage mereu semnale de alarma și explică adulților ce pot face mai bine pentru copii. Diana s-a implicat în numeroase proiecte pentru copii și părinți, de la campanii de prevenire a bullying-ului, până la conferințe precum „cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare”. Câștigători la această categorie au mai fost Mirela Horumba și Otilia Mantelers. Citește despre Liderii anului 2017 în Parenting aici.

Trofeul Liderul anului in Actiuni Caritabile a fost obtinut de Vlad Voiculescu. Fost ministru al sanatatii si medic implicat de multi ani in sustinerea bolnavilor de cancer, el a fondat MagiCAMP, pentru copiii diagnosticati cu cancer si a reusit sa mobilizeze mii de oameni in sustinerea proiectul MagicHOME, un refugiu construit pentru parintii copiilor bolnavi de cancer. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Cristiana Ionescu si Bogdan Tanasa. Citeste despre Liderii anului 2017 in Actiuni Caritabile aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Proiecte Sportive a fost obtinut de Valeria Racila van Groningen, cea care a facut din alergat o adevarata moda, prin infiintarea Asociatiei Bucharest Running Club si prin evenimentele care aduna zeci de mii de alergatori din toata lumea, an de an. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Raluca Fiser si Ivan Patzaichin. Citeste despre Liderii anului 2017 in Proiecte Sportive aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Proiecte Culturale a fost obtinut de Felicia Filip, cea care a transformat Opera Comica pentru Copii in locul preferat al familiilor din Bucuresti, care iubesc muzica, dansul, arta spectacolului pentru copii. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Adrian Gazdaru, Mihai Mitrica, Vlad Ilicevici si Laurentiu Bratan, Carmen Lopazan si Claudiu Maier. Citeste despre Liderii anului 2017 in Proiecte Culturale aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Educatie a fost obtinut de Corina Puiu, cofondator si Director Executiv Teach for Romania, program care ofera sanse egale la o educatie de calitate si la o viata de calitate pentru fiecare copil din Romania. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Irene Arsene, Maria Gheorghiu si Oana Moraru. Citeste despre Liderii anului 2017 in Educatie aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Activitati Extrascolare a fost obtinut de Calin Goia, fondator al Voltaj Academy, scoala la care sute de copii din Bucuretti si Cluj fac cu pasiune muzica, invata sa cante, sa se exprime muzical, unde sunt indrumati sa isi gaseasca propriul stil muzical. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Adriana Alionte si Radu Anghel VasilescuCiteste despre Liderii anului 2017 in Activitati Extrascolare aici.

Trofeul pentru Leadership in Comunicarea Parinti-Scoala 2017 a fost obtinut de Telekom Romania, pentru proiectul „Catalogul Electronic”. Impreuna cu Telekom, am realizat cercetarea „Parintii si succesul scolar al copiilor”, privind obiceiurile parintilor in informarea corecta despre situatia scolara a copilului. In urma rezultatelor, am promovat serviciul catalog electronic oferit de Telekom.

Trofeul pentru Leadership in Implicare Civica 2017 a fost obtinut de Lidl Romania, pentru proiectul „Verde la Educatie pentru Circulatie”. Copiii au avut ocazia sa invete semne si reguli de circulatie, in cadrul unui orasel miniatural. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Comunicarea Parinti-Copii 2017 a fost obtinut de Nivea, pentru „Povestile Nivea”. Nivea a produs 20 de povesti audio, pe care le-ati putut asculta pe Itsy Bitsy FM, in emisiunea „Povestea de seara”, in perioada 06 octombrie – 03 noiembrie 2017. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Educatie Moderna 2017 a fost obtinut de Orange Romania, pentru proiectul „#SuperCoders”. Prin caravana si concursurile #SuperCoders, copiii au avut ocazia sa se imprieteneasca mai bine cu programarea. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Educatie Financiara 2017 a fost obtinut de BCR, pentru proiectul „Scoala de Bani”. Parintii si copiii au avut ocazia sa participe la ateliere gratuite de educatie financiara. Detalii aici.

Lideri de-o viata in activitatile lor

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi au primit recunoastere si trei personalitati care au influentat viata a generatii si generatii de copii si parinti:

Trofeul Lider de-o viata in Muzica a fost obtinut de Virgil Popescu, compozitor, orchestrator, profesor de muzica si instrumentist. Începand cu anii ’90, Virgil Popescu a compus peste 100 de cantece pentru copii,, dintre care cele mai cunoscute sunt piesele pentru emisiunea „Abracadabra”.

Trofeul Lider de-o viata in Teatru de Animatie a fost obtinut de Cristian Pepino, regizor, scenarist, autor si profesor in arta papusariei. În cele peste 120 de spectacole de teatru regizate a dat viata personajelor din basme, aratand ca teatrul de animatie poate fi gustat la orice varsta. El a dus papusile si papusaria la rangul de opera de arta.

Trofeul Lider Inspirational de-o viata a fost obtinut de Marcel Iures, actor exceptional in teatru, film si televiziune, o personalitate care s-a reinventat de-a lungul carierei sale, inspirand generatii intregi. Marcel Iures joaca intr-o piesa de teatru de animatie pentru copii si parinti la Craiova si a interpretat un rol remarcabil in filmul Octav, alaturi de copiii. Mai mult, este implicat in proiecte sociale, culturale si de mediu in organizatia Tasuleasa Social.

Adaugati comentariu