Un bebeluș fugit de acasă a blocat traficul pe o stradă aglomerată

Bebe fugit

Un bebeluș a blocat traficul pe o stradă aglomerată din New Jersey. Un șofer l-a zărit mergând de-a bușilea pe mijlocul carosabilului și a oprit mașina într-o poziție care i-a împiedicat pe ceilalți șoferi să ajungă la micuțul fugit de acasă.

Copilul în vârstă de 9 luni a fost găsit pe o stradă cu limită de viteză de 65 km/h. Șoferul, Cory Cannon, care l-a găsit pe micuț, un bărbat în vârstă de 41 de ani, le-a spus polițiștilor că inițial crezuse că vede o jucărie abandonată. Dar a văzut că “jucăria” din mijlocul străzii se mișcă. Așa că a pus mașina în așa fel încât alte mașini să nu mai poată trece și a coborât.

“Am apucat să fac o poză ca să am dovada a ceea ce tocmai văzusem”, povestește cel care a salvat bebelușul din trafic, la rândul său tată al unei fetițe de 4 luni.

Supercăruciorul Skoda vRS – Suspensie sport

și anvelope de off-road

Șoferul a văzut că una dintre casele din apropiere avea ușa de la intrare întredeschisă și a bănuit că micul fugar aparținea familiei care locuia acolo.

Autoritățile investighează cazul, iar conform primelor informații, se pare că bebelușul a fugit de acasă prin ușa uitată deschisă de o soră mai mare. Familia nici nu-i observase dispariția. Reprezentanții Protecției Copilului din New Jersey vor desfășura, la rândul lor, o anchetă, pentru a afla dacă micuții sunt în siguranță alături de familia lor.

Adaugati comentariu