Uber GREEN – Se lansează serviciul cu mașini 100% electrice

Uber Londra

Uber va lansa la București serviciul Green, o rețea de transport persoane cu mașini 100% electrice. Sistemul este activ, la ora actuală, în marile metropole din lume. Locuitorii din Paris, Lisabona, Johannesburg folosesc Uber GREEN.

Serviciul va fi lansat în ianuarie 2018 și va folosi exclusiv mașini electrice. Bucureștiul va fi primul oraș din estul Europei care va introduce sistemul eco de ridesharing. Uber GREEN Va demara ca un proiect pilot, care va include pentru început, câteva zeci de mașini, urmând ca numărul acestora să crească.

De anul viitor, aplicația Uber va include și opțiunea GREEN, iar tarifele vor fi similare cu cele utilizate de serviciu până acum.

Uber plănuiește și introducerea mașinilor autonome în sistemul de ridesharing. DETALII.

Anunțul a fost făcut de Pierre-Dimitri Gore-Coty, vicepreședintele companiei pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa și șef al diviziei de Tehnologie, în cadrul unei întâlniri cu premierul Mihai Tudose.

Bucureștiul este faimos pentru arhitectura, viața culturală și mâncarea deosebită. Din păcate, în același timp este faimos și pentru traficul său. Ne dorim să fim partenerii autorităților și ai organizațiilor de mobilitate urbană din Uniunea Europeană. Mă bucur să vă anunț astăzi că, până în ianuarie, vom introduce în Bucuresti UberGREEN – un serviciu care oferă 100% mașini electrice”, spune Gore-Coty.

Compania Uber a fost fondată în Statele Unite ale Americii în 2009, iar din februarie 2015, serviciul este disponibil și în România. București, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara sunt orașele în care activează Uber.

Adaugati comentariu