Toyota Auris Hybrid Black Edition – mai sigură și mai modernă

Toyota Auris Hybrid Black Edition

Toyota Auris Hybrid vine acum mai modernă, mai sigură, mai fiabilă și mai eficientă. Toyota România trimite acum pe piață compacta cu motor termic și electric, într-o nouă versiune, Black Edition.

Ca noutăți, Toyota Auris Hybrid Black Edition aduce în plus plafon și oglinzi negre, jante din aliaj de 17 inchi, spoiler, antenă și grilă frontală negre, scaune sport cu tapițerie Alcantara sau geamuri fumurii.

Compacta hibrid este echipată cu sistemul Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, preluate din clasele superioare, care asigură un risc redus de accident și confort sporit:

  • Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilității unui accident, sistemul anunță simultan prin semnale acustice și vizuale, în același timp, asistența de frânare.
  • Alerta Depășire Bandă. Având la bază o cameră video, sistemul îl anunță pe cel aflat la volan, tot prin metode audio și vizuale, dacă banda a fost depășită fără intenție.
  • Asistență rutieră. Monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații relevante cum ar fi limita de viteză impusă în zonă sau alte restricții. Șoferul autoturismului este anunțat audio și vizual dacă nu respectă indicatoarele.
  • Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea pe timp de noapte, sistemul detectează automat luminile mașinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trece automat de la fază lungă la fază scurtă sau invers.

 

 

Adaugati comentariu