Top 5 mașini preferate de copii. Cine se bate cu Fulger McQueen?

Fulger McQueen

S-au dus vremurile în care copiii colecționau surprize de la guma de mestecat Turbo și făceau schimb atunci când aveau dubluri, ca să-și completeze colecția. Copiii vor acum jucării sofisticate, pe care, cu mai mult sau mai puțin talent, le pot strica într-o singură zi. Știți care sunt preferințele copiilor în 2017?

Alegerile copiilor variază în funcție de desenele animate la modă în perioada respectivă. Dar mașinuțele din seria Cars câștigă orice întrecere.

5.Mașinile de pompieri
Copiii visează să devină pompieri. Oamenii care poartă costume și căști roșii sunt un fel de super-eroi în viziunea lor. Așa că o mașinuță pe care scrie simplu “POMPIERI” le poate aduce puștilor în minte adevărate scenarii de intervenție chiar în sufrageria părinților.
Pompieri mașinute

4.Mașinile de poliție
De câte ori ați auzit copiii făcând “Nino, ninooo, ninooooo” prin parcuri sau pe străzi? Și meseria de polițist este un ideal pentru cei mici. Dacă portierele se deschid, girofarurile se aprind și mașinuța de jucărie are și sirenă, atunci este perfectă. Ca să aveți liniște în casă, trebuie să-i scoateți bateriile!
mașinuțe jucărie copii

3.Trenulețul Thomas
Nu e tocmai o mașină, dar figura simpatică și mereu zâmbitoare a lui Thomas i-a cucerit pe cei mici atât de tare, încât, pe lângă locomotivă, s-au vândut cu succes o grămadă de materiale promoționale ca tricouri, costume și chiar paturi pentru copii!
Trenulețul Thomas

2.Jackson Storm vine tare pe turnantă și amenință poziția de lider. Personaj negativ în producția Pixar “Cars 3”, Storm reprezintă noua generație de mașini de curse și este rivalul aparent invincibil al lui Fulger McQueen.
Jackson Storm Fulger McQueen

1.Fulger McQueen din aceeași animație Pixar rămâne regele în clasamentul mașinuțelor preferate de copii. Are toate ingredientele să o facă. Are carismă, are o atitudine pozitivă și curaj cu carul. McQueen este un Dodge Viper, un Ford Mustang, un Pontiac Firebird și un Chevrolet Corvette, toate la un loc.
Fulger McQueen2

Adaugati comentariu