„The Batman”, cu Robert Pattinson la volanul noului Batmobile

Robert Pattinson va îmbrăca anul viitor costumul faimosului super-erou și va conduce un nou Batmobile. Regizorul blockbuster-ului, Matt Reeves, a dezvăluit primele imagini concept pe Twitter.

Premiera filmului cu Robert Pattinson este programată pentru 25 iunie 2021

Momentan, premiera filmului „The Batman”, cu Robert Pattinson la volanul noului Batmobile, este programată pentru 25 iunie 2021. Noul „Cavaler Întunecat” va putea fi vizionat inclusiv în România de la aceeași dată. Fanii seriei au aflat extrem de puține detalii despre producție până în acest moment. Singurele informații despre acțiunea peliculei sugerează o întoarcere la originile benzilor desenate, când Batman era considerat „cel mai mare detectiv”.

Te-ar putea interesa si

Cine a transformat un Mercedes-AMG G63 în pickup?!

Așa cum ne-am obișnuit, odată cu fiecare „reboot”, Batman primește și un nou partener motorizat. Imaginile publicate de regizorul Reeves susțin teoria poziționării filmului în trecut. Pattinson, în costum, alături de Batmobile, par extrași direct din era de glorie a muscle car-urilor clasice. De altfel, partea frontală sugerează puternice influențe din această zonă a culturii auto. În schimb, partea posterioară se repoziționează către o inspirație mai modernă.

Citeste mai multe detalii AICI

 

Sursa foto

Adaugati comentariu