Surpriză la priză! MINI Electric a ieșit la teste

MINI Electric (11)

Surprins la priză! MINI Electric în teste înaintea debutului

Deși până acum existau dubii în privința prototipurilor electrice camuflate, surprinse în teste și arătând aproape la fel ca versiunile cu propulsie convențională, acum este clar. Un MINI Electric a fost surprins la încărcare. Mașina va ajunge pe șosele anul viitor.

E greu de ghicit altfel că, dincolo de stratul gros de camuflaj, se ascunde MINI cu baterie și motor electric. O privire mai atentă însă, confirmă și grila închisă, asigurând astfel un plus în ceea ce privește aerodinamica.

MINI Electric (9)

Anticipată de conceptul prezentat în 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt, versiunea electrică păstrează jantele cu look inovator, așa cum dezvăluie și primele schițe oficiale, date publicității săptămâna trecută.

Spre deosebire de ceea ce cunoaștem de la MINI Cooper S E Countryman plug-in hybrid, priza de încărcare este poziționată pe aripa spate, acolo unde se află, la mașina cu propulsie hibridă, capacul rezervorului de carburant.

MINI Electric (7)

În partea posterioară, lipsește, așa cum era de așteptat, evacuarea, și avem de-a face cu o bară redesenată, dar eleronul discret care vine în prelungirea acoperișului este identic cu cel de la un MINI obișnuit.

O singură fotografie spion redă interiorul plin de dispozitive ce culeg date referitoare la rulare. Protecția din spatele volanului sugerează faptul că am putea vedea acolo un display nou.

MINI ține secrete datele tehnice, dar știm că modelul va fi fabricat și în China, decizie luată în urma unui parteneriat cu trustul local Great Wall Motors. Tot pe pământ chinez va vedea lumina zilei un alt model electric de la BMW, iX3.

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu