Coccolle Perla – eleganță modernă pe 4 roți

Coccolle Perla

Siguranța și confortul sunt prioritare pentru orice părinte care se află la început de drum. Pentru că știm cât de grea este alegerea căruciorului perfect pentru noul membru al familiei, Smart Baby vine în ajutorul tău cu un model 3 în 1 care îmbin atât funcționalitatea, cât și designul futurist.

Inspirat de un design modernist, într-o paletă de culori care se potrivește fiecărui părinte, căruciorul Coccolle Perla îmbina cele mai bune materiale cu cea mai recentă tehnologie în materie de siguranță pentru copii.

Cine spune că viața de părinte pune capăt aventurilor în aer liber? Cu anvelope de cauciuc siliconat, roți pivotante la 360 de grade, blocabile pe direcția înainte sau înapoi, căruciorul Coccolle Perla garantează o călătorie fără probleme pe orice teren.

Datorită design-ului de ultimă generație, Coccolle Perla vine la set cu un landou ultra-ușor, o unitate sport modernă și un coșuleț auto confortabil. Și pentru că o mamă trebuie să fie întotdeauna la modă, căruciorul Coccolle Perla vine la pachet și cu o geantă modernă tip rucsac, eficient compartimentată la interior, confecționată din același material plăcut și echipata cu mici cârlige care ajută la prinderea sa utilă pe cadrul căruciorului.

Coccolle Perla

Landoul căruciorului Coccolle Perla beneficiază de un sistem de ajustare pe înăltime, fiind confecționat din bumbac 100% tratat cu tehnologie antibacteriană pe bază de ioni de argint.  Landoul este echipat cu husa de picioare dotată cu fermoar care va proteja copilul de vânt și ploaie. Toate acestea pentru ca somnul micuțului să fie unul dulce și nederanjat.

Versatilă și confortabilă, unitatea sport a căruciorului Coccolle Perla, este ajustabila pe spate în 4 poziții, ceea ce înseamnă că beneficiază de o excelentă poziție de somn (full-flat). Pe lângă un confort sporit, centura de siguranta în 5 puncte întărește gradul de siguranță oferit de produs. Pentru zilele ploioase și răcoroase, acesta este dotat cu husă de ploaie, huse de picioare cu fermoar, garantând astfel o plimbare comodă și în sezonul rece.

Coșulețul auto omologat în conformitate cu standardele europene vine la pachet cu o copertină generoasă, husă proprie pentru picioare și protecție contra vântului, plasă împotriva insectelor, reductor de greutate pentru nou-născuți, centură de siguranță în 3 puncte ajustabilă, mâner pentru transport cu poziții ajustabile și adaptori pentru fixarea pe cadrul căruciorului.

Dacă nici așa nu te-am convins, poți analiza cu răbdare toate aceste detalii, fără nicio grabă, pe www.smart-baby.ro . Aici găsești cele mai bune și performante modele de cărucioare, prezentate in detaliu. Produsele din gamele de produse se diferențiază de altele de pe piață prin faptul că mizează pe siguranță și confort, dar, în același timp, pun preț și pe design-ul de ultimă generație al cărucioarelor și calitatea deosebită a materialelor folosite .

Adaugati comentariu