Sony vrea să distreze pasagerii în timpul călătoriei

Sony vine cu idei interesante în ceea ce privește transportul de persoane. Este vorba despre mini-autobuzul Sony SC-1 care îți va schimba perspectiva asupra transportului în comun.

Acest concept își propune să distreze pasagerii pe durata călătoriei. Interesant este faptul că autobuzul nu are geamuri, ci senzori pentru a pune imaginile din exteriorul autobuzului pe ecrane mari din interior. Se pare că senzorii sunt suficient de sensibili pentru a conduce autobuzul pe timp de noapte fără faruri. Autobuzul poate funcționa autonom sau poate fi condus de către un șofer. Acesta dispune de conectivitate 5G, senzori ultrasonici și multe alte tehnologii pentru a susține conducerea autonomă.

Conceptul de la Sony este unul foarte interesant, dar nu știm dacă vom vedea un asemeena autobuz pe drumurile publice prea curând. Conceptul este găzduit de Okinawa Science and Technology Graduate University din septembrie.

Sony Corporation este un conglomerat japonez multinațional care are sediul în sectorul Minato, Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincilea conglomerat media din lume. Sony este unul dintre cei mai importanți producători de electronice, video, echipamente de comunicații, console de jocuri video, precum și de produse care folosesc tehnologia informației pentru piața de consum sau cea profesională.

Sursa slashgear.com

Adaugati comentariu