Sondaj: Jumătate dintre români își spală mașina atunci când este foarte murdară

mașina

Sondaj: Jumătate dintre români își spală mașina atunci când este foarte murdară. Timpul de așteptare este principalul criteriu de selecție a unei spălătorii.

  • Românii își spală mașinile mai ales atunci când acestea sunt foarte murdare sau când pleacă ori revin dintr-o călătorie mai lungă
  • Șoferii țin cont de timpul de așteptare atunci când aleg spălătoriile auto, dar nu neglijează nici alte criterii precum proximitatea față de casă sau locul de muncă, prețul sau calitatea echipamentelor de spălare.
  • Datele sunt incluse într-un studiu efectuat online de MOL România în perioada 13-21 aprilie, pe un eșantion de 556 de respondenți, utilizatori ai cardurilor MultiBonus.

Jumătate dintre români (52%) își spală mașina atunci când aceasta este foarte murdară și enumeră, printre criteriile de curățare importante, operațiuni precum spălarea pragurilor (81%), aspirarea asistată a interiorului autoturismului (79%) și existența unui serviciu de igienizare a habitaclului (75%).

Datele sunt incluse într-un sondaj efectuat online de MOL România

Datele sunt incluse într-un sondaj efectuat online de MOL România în perioada 13-21 aprilie, pe un eșantion de 556 de respondenți, utilizatori ai cardurilor MultiBonus.

Studiul arată preferința clară a șoferilor pentru spălătoriile auto manuale de tip jet wash (62%), în detrimentul spălătoriilor auto asistate de cartier (17%). Când vine vorba despre alegerea unei spălătorii auto, 44% dintre șoferii intervievați indică timpul de așteptare drept principal criteriu de selecție, fiind urmat de preț (40%), calitatea substanțelor de spălare (39%) și proximitatea față de locuință sau locul de muncă (37%). În cazul respondenților femei, studiul a arătat că proximitatea față de locuință sau locul de muncă joacă un rol mult mai important în alegerea unei spălătorii, fiind al doilea cel mai important criteriu de selecție, după timpul de așteptare.

Dintre cei care menționează calitatea produselor de spălare printre criteriile relevante în alegerea unei spălătorii, 60% spun că substanțele de calitate sunt cele care asigură păstrarea în timp a caracteristicilor vopselei auto, iar 56% înțeleg prin substanțe de spălare de calitate acele produse care lasă zero zgârieturi pe mașină.

O tremie dintre respondenți au spus că își spală mașina în weekend, când au mai mult timp liber.

Peste 70% dintre respondenți au spus că aleg să își spele mașina seara sau dimineața, cu o preferință mai clară pentru intervalul de seară. O tremie dintre respondenți au spus că își spală mașinile în weekend, când au mai mult timp liber.

MOL România are o rețea de 243 de stații așezate în puncte-cheie de pe tot teritoriul țării. În 47 dintre acestea, clienții pot apela la servicii de spălătorie auto de cea mai înaltă calitate. În reţeaua de stații de servicii a MOL se găsesc 2 tipuri de spălătorii: spălătorii automate cu 6 programe de spălare și spălătorii manuale – concepute în special pentru autoservire şi dotate cu programe de prespălare, spălare, limpezire şi preuscare.

În perioada 26.04-04.07.2021, clienții care aleg să își spele mașina într-una dintre stațiile MOL România pot câștiga premii instant sau premii acordate prin tragere la sorți, bucurându-se în același timp de calitatea germană a noilor substanțe de spălare Kiehl.

 

Adaugati comentariu