Site GRATUIT de anunțuri auto!

anunțuri auto

Site GRATUIT de anunțuri auto! Dacă reprezentați un dealer auto important din România sau dacă sunteți o persoană particulară care dorește să își schimbe autoturismul vechi, aveți ocazia să postați oricât de multe anunțuri auto, în mod complet GRATUIT, pe site-ul de anunțuri Triauto.ro.

Este un site deja cunoscut de iubitorii domeniului auto care funcționează de mai mult de 5 ani. În mod periodic, aici sunt postate anunțuri auto foarte interesante și oferte foarte bune.

Oferte avantajoase de mașini second-hand

Volvo, Hatchback, 2008, motorină

Este o mașină second-hand la un preț foarte avantajos, respectiv de numai 3490 EURO. Capacitatea cilindrică a motorului este de 1998 cm3, funcționează pe bază de motorină, are o cutie de viteza manuală, nu este avariată și este fabricată în anul 2008. Mașina are doar 244.000 km rulați.

Cele mai importante dotări sunt următoarele: climă automată, pilot automat, computer de bord, jante de aliaj, sistem ESP+ASR, sistem ABS, cutie de viteză în 6+1 trepte.

SEAT Leon, 2016, Combi, Benzină

Este o mașină second-hand fabricată în anul 2016, foarte bine întreținută. Provine din Germania. Are 129.465 km reali, motor 1,4 TSI Benzină, 125 CP (92kW). Cutie de viteză are 6+1 trepte, norma de poluare este de Euro 6, este echipată  din fabrică cu pachet FR (formula Racing) – SPORT.

Are multe piese importante schimbate deja, pentru care se oferă factură: distribuție, pompa de apă, curea de accesorii, întinzător cu rolă, ulei și filtre schimbate, anvelope de vară și iarnă, etc. De asemenea, există carte tehnică pentru această mașină cu istoric service.

Dotările cele mai importante sunt următoarele: schimbare moduri de condus, iluminare panouri uși, volan Sport FR Piele 3 spite cu comenzi la media și mașină, pilot automat, faruri Matrix, Cornering Lights și Corner Assist, sistem de spălare faruri și senzori de ploaie, lumini ambientale, pachet lumini exterioare, senzori parcare, full airbag, cotiere, geamuri fumurii, sonorizare profesională, dublu clima Tronic,  geamuri electrice, plafon din sticlă, etc.

Prețul pentru această mașină este de doar 11.110 EURO.

Bineînțeles, acestea nu sunt singurele oferte interesante și foarte avantajoase de autoturisme second-hand. Site-ul de anunturi vanzari auto Triauto.ro vă oferă și alte oportunități interesante, de care puteți profita chiar acum la maxim.

Condiții foarte avantajoase de achiziționare de mașini second-hand

Site-ul de anunțuri Triauto.ro colaborează cu dealeri auto importanți din România care vă oferă condiții foarte avantajoase de achiziționare a mașinilor second-hand. Este vorba despre sistemul de cumpărare BUY-BACK, mașină veche la schimb, despre credite bancare acordate și pentru pensionari, pentru persoane cu trecut negativ bancar și pentru persoane care au contracte de muncă încheiate în străinătate.

Mașinile oferite spre vânzare de aceste firme sunt verificate și în țară și în străinătate, au revizia tehnică realizată înainte, schimbul de ulei și filtrele de ulei schimbate, de asemenea. Pentru foarte multe autoturisme se oferă și servicii de garanție. Mașinile pot fi testate și verificate și de dumneavoastră, de asemenea. Toate informațiile necesare le puteți obține de la unul din numerele de telefon postate pe site.

Pentru persoanele interesante de domeniul automobilistic și mai ales pentru șoferii începători, vă recomandăm să urmăriți în mod constant articolele postate pe Blogul site-ului de vanzari auto rulate Triauto.ro. Aici veți descoperi sfaturi utile despre mașini, despre anumite părți componente sau despre felul în care trebuie să procedați dacă ceva este în neregulă cu mașina dumneavoastră.

De asemenea, sunt postate și informații despre cele mai performante mașini noi, despre istoria celor mai mari producători de automobile din lume, despre cei mai mari inventatori din acest domeniu, etc.

Adaugati comentariu