Secretul scenei de dragoste din mașină din filmul „Titanic”, dezvăluit după 22 de ani

Titanic

Un secret păstrat timp de peste 20 de ani, referitor la blockbuster-ul “Titanic”, a fost dezvăluit la 20 de ani de la filmări. Cui îi aparține urma de palmă de pe geamul mașinii, despre care toți am crezut că este a lui Kate Winslet?

Urma palmei lui Kate Winslet pe geamul unei mașini, un Renault Type CB Coupé, în care are loc scena de dragoste dintre personajul interpretat de ea, Rose, și talentatul Jack, a rămas acolo chiar la 22 de ani de la filmările blockbuster-ului american premiat cu 11 trofee Oscar.

Leonardo DiCaprio, atras într-un caz de fraudă?

Și asta pentru că palma a fost imprimată acolo folosind o substanță specială, pentru ca aceasta să nu fie ștearsă de aburul aplicat ulterior. Dar în mod suprinzător, palma nu-i aparține actriței Kate Winslet, așa cum ne lasă să credem imaginile care au rulat pe marile ecrane, ci regizorului James Cameron. Acesta a dezvăluit recent secretul.

Filmul spune povestea celui mai tragic eșec naval din istorie: în aprilie 1912, cu 2224 de pasageri la bord, plecat din Southamption, Titanic a lovit un ghețar în drumul său spre New York și s-a scufundat. Căpitanul ordonase deplasarea cu viteza maximă de 46 km/h după ce primise avertizarea referitoare la ghețarii din zonă. 1514 persoane au murit în apele înghețate ale Atlanticului.

Adaugati comentariu