Documentarul „I am Paul Walker” va fi difuzat luna viitoare

I am Paul Walker

La cinci ani de la moartea lui Paul Walker, documentar despre viața sa este gata și va fi difuzat în Statele Unite. Acesta se va numi “I am Paul Walker” și va avea premiera pe 11 august.

Documentarul va include mărturii ale prietenilor apropiați, membrilor familiei și colegilor, care vor vorbi despre Paul Walker de dincolo de camera de luat vederi, pentru prima oară de la moartea acestuia. Tyrese Gibson din “Fast and Furious”, creatorul seriei, Rob Cohen, frații și părinții actorului vor fi printre cei care își vor face apariția în cadrul documentarului.

Paul Walker (5)

Filmul va reda aspecte mai puțin cunoscute din viața sa, va etala dragostea sa pentru mașini, dar și pasiunea sa pentru viața subacvatică și implicarea sa în proiecte caritabile. Paul Walker a pus bazele Fundației Reach Out Worldwide, în tentativa sa de a ajuta victimele dezastrelor naturale din întreaga lume.

Starul seriei “Fast & Furios” și-a pierdut viața pe 30 noiembrie 2013, ca pasager într-un Porsche Carrera GT. Amicul și consilierlu său financiar Roger Rodas îl rugase să dea o tură alături de el pentru a vedea ce este în neregulă cu mașina fabricată în 2005. Rodas a pierdut controlul volanului, GT-ul s-a oprit într-o copac de pe marginea drumului și a luat foc. Cei doi aflați la bord au murit.

Paul-Walker

Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa legală

cu fiica actorului Paul Walker

În urma tragicului accident, fiica actorului a dat în judecată Porsche, pentru că, susțineau avocații, centura nu a putut fi decuplată. Producătorul german și fiica lui Walker au ajuns la o înțelegere.

Fanii lui Paul Walker de peste Ocean vor putea urmări documentarul pe canalul Paramount Network, pe 11 august.

Adaugati comentariu