S-a săturat de etichetă! Regina Angliei surprinsă la volan

Regina Angliei (3)

Are 91 de ani și este mai activă ca niciodată! Regina Angliei a lăsat acasă armata alcătuită din șofer și oameni de pază. Independenta Elisabeta s-a urcat la volan și s-a dus singură la biserică.

Paparazzi au surprins-o pe regină la volan la doar câteva zile după ce prințul consort Philip și-a anunțat retragerea de la îndatoririle regale. Ducele de Edinburgh, în vârstă de 96 de ani, nu va mai participa la ceremonii oficiale, o decizie care va încărca și mai mult agenda reginei.

Regina Angliei

Elisabeta a II-a a fost fotografiată pe drumul de la Royal Chapel of All Saints la castelul Windsor, la volanul Jaguar-ului personal. Break-ul de culoare verde a rulat prin trafic fără ajutorul unei escorte oficiale. Regina poartă nelipsita pălărie și pare foarte relaxată în scaunul șoferului.

Nu este prima oară când Maiestatea Sa a fost surprinsă la volan. Elisabeta a II-a pleacă deseori la plimbare cu un Range Rover, SUV-ul fiind mijlocul său de transport preferat. Regina s-a îndrăgostit de mașini încă din adolescență, iar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost mecanic în armata Marii Britanii.

Citește povestea mecanicului regal, AICI!

Sursă foto: Time.

Adaugati comentariu