S-au văzut, s-au plăcut, s-au logodit pe circuit

Cu viteză spre căsătorie. Un cuplu britanic și-a unit destinele pe circuit. În urma unui test drive cu un Renault Clio RS, Matthew Creed, pasionat de curse, a intrat automat într-un concurs pe care l-a și câștigat. Premiul cel mare a fost un tur de circuit cu un monopost pe circuitul Paul Ricard din sudul Franței.

Matthew și-a luat și iubita, pe Hayley Melen, cu el în excursia pe Riviera Franceză și a considerat că circuitul, care va găzdui anu viitor Marele Premiu al Franței, este locul perfect pentru o cerere în căsătorie. Norocul lui Matthew, Hayley a spus “DA”.

Logodit pe circuit (6)

“Ziua a fost perfectă. Amândoi am fost mereu pasionați de Formula 1 și suntem mari fani Renault. De multe ori am fost pe circuit cu mașina mea, un Clio RS 200. Hayley m-a încurajat să-mi îndeplinesc visul și am știut că este momentul perfect ca să devin cel mai norocos bărbat din lume: ziua în care ea va accepta să-mi devină soție”, a povestit Matthew.

Pentru a face ziua perfectă, cei doi au urcat  la volanul unor monoposturi Formula Renault 2.0 cu 800 de cai putere. Sunt monoposturile folosite în ssezonul 2012, vopsite însă, ca monoposturile folosite astăzi în Formula 1.

Logodit pe circuit (3)

“Fără îndoială, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Nu mi-am imaginat niciodată că astfel de lucruri extraordinare li se pot întâmpla oamenilor de rând”, a spus Hayley, fericită că iubitul ei a ales un astfel de moment special pentru a pune întrebarea care le va schimba viața. Le dorim casă de piatră și nuntă pe circuit!

Adaugati comentariu