#RoadToBMWWelt – concursul care te recompensează pentru că îți conduci mașina

BMW Welt - Exterior view (east side) (03/2011)

Prima lună a adus și primii finaliști în cursa #RoadToBMWWelt – concursul care își propune să recompenseze posesorii BMW pentru simplul motiv că își conduc automobilele!

La jumătatea lunii martie, Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a dat startul unei competiții adresate posesorilor BMW, prin care aceștia au fost provocați să parcurgă distanța de 2.998 km într-o perioadă limită, până la 15 iunie, pentru a beneficia de premii garantate și de șansa unui weekend prelungit pentru 2 persoane la BMW Munchen, acolo unde a început povestea brandului bavarez.

BMW Welt, BMW Plant Munich and Corporate Headquarters - Aerial view (03/2011)

Acest concurs a fost gândit sub forma unei curse al cărei punct de finish este sediul BMW din Munchen. La această cursă, desfășurată în perioada 15 martie – 15 iunie 2017, s-a putut înscrie oricine conduce un BMW, introducând kilometrajul curent de la bordul automobilului cu care realizează înscrierea pe website-ul www.bmwproleasing.ro/roadtobmwwelt. În funcție de numărul de kilometri parcurși de la data înscrierii și până la finalul perioadei de campanie, participanții la concurs vor beneficia de premii garantate constând în operațiuni gratuite la service-ul autorizat BMW Proleasing Motors (verificări mecanice, reglare geometrie roți, citire coduri de erori memorate etc.), dar și de o șansă de a câștiga Marele Premiu – excursia la Munchen – în cazul în care distanța parcursă în concurs va fi de cel puțin 2.998 km, echivalentul unui drum dus-întors de la sediul Proleasing Motors din Ploiești la sediul BMW din Munchen.

BMWWelt (9)

Cursa #RoadToBMWWelt a ajuns aproape de jumătate. Primii 3 finaliști, care au parcurs distanța totală de concurs din prima lună, beneficiază deja nu doar de cele 4 gratuități de service oferite, ci și de oportunitatea de a ajunge la BMW Munchen, aceștia fiind automat înscriși în tragerea la sorți care va avea loc pe 19 iunie 2017.

Pentru prima finalistă a cursei, primii 700 km din cei 2998 necesari finalizării concursului au fost acumulați prin sistemul de bonus – respectiv o citire gratuită de cheie, care s-a realizat la validarea kilometrajului inițial înscris în cursă, și o operațiune de service realizată la Proleasing Motors. Concurenta intenționează să profite în perioada următoare de o programare în care să realizeze toate operațiunile gratuite și este bucuroasă că participarea la un concurs doar pentru că… “a fost simplu” a reușit să se transforme într-o experiență plăcută, cu beneficii reale – o experiență care are șansa să se continue la Munchen.

BMWWelt (2)Alt finalist, mai sceptic în legătură cu șansele sale de a câștiga Marele Premiu, a avut o motivație simplă și foarte concretă: posibilitatea de a realiza operațiuni gratuite de service în valoare de 750 lei, dintre care reglarea geometriei roților ca premiu garantat la parcurgerea a 2.000 km.

Pentru ultimul concurent deja calificat în finală, excursia la BMW Munchen este principala miză. Foarte încântat de această oportunitate pe care a descoperit-o, el a urmat cu atenție pașii necesari pentru a-și atinge obiectivul în cel mai scurt timp: înscrierea kilometrajului pe pagina de concurs www.bmwproleasing.ro/roadtobmwwelt, validarea înscrierii în primii 300 km de la introducerea kilometrajului printr-o vizită la Proleasing Motors, în cadrul căreia a primit și 200 km bonus, și actualizarea electronică a kilometrilor parcurși în platforma de concurs. Parcursul său a fost unul foarte simplu, apreciază el, datorită platformei intituitive de concurs, în care a putut să actualizeze kilometrajele parcurse, să verifice bonusurile disponibile sau să revendice premiile garantate.

Pe scurt, primii trei finaliști nu au avut emoții în privința eligibilității pentru tragerea la sorti. Cei trei au parcurs distanța necesară în mai puțin de o lună. Sunt așteptați și alți posesori de BMW să se alăture celor peste 200 de înscriși pe care Proleasing i-a numărat în prima jumătate a perioadei de concurs.

Adaugati comentariu