Revista AMS intră într-o nouă etapă de dezvoltare, alături de familia AutoExpert

Dragi parteneri, cititori, prieteni,

De la 1 iulie 2020, revista AMS  –  Auto Motor și Sport intră într-o nouă etapă de dezvoltare, alături de familia AutoExpert.

Ne onorează și ne bucură faptul că vom avea de gestionat cel mai important titlu al presei auto europene. Lider de piață și în România, de aproape 27 de ani, aceeași revistă se găsea în 1993 la punctele de difuzare sub numele de AutoPro.

Vezi aici mai multe despre noi

Sunt momente dificile pentru piața auto și suntem conștienți de asta, dar ne propunem să facem față provocărilor și să reușim în demersul nostru.

Noua organizare presupune menținerea echipei actuale a AMS, în frunte cu redactorul sef, Dan Scarlat, iar Casa de Difuzare Presa New Concept SRL va asigura în continuare distribuția revistei și vânzarea de publicitate, prin Ioana Vulpescu.

Vezi publicatiile noastre

În plus, vom adăuga titlului o componentă online importantă, bazându-ne și pe cei aproximativ 500.000 de cititori / lună, pe care grupul nostru editorial îi are deja.

Mulțumim Burda România pentru cei 6 ani de susținere a AMS și pentru parteneriatul care urmează! Mulțumim Motor Presse pentru încredere!

Vă mulțumim și vouă, parteneri și cititori, pentru că împreună vom continua să edităm și să ne bucurăm de Auto Motor și Sport, în print și online!

Pentru informatii suplimentare va stau cu placere la dispozitie.

Doinita Stanciu

PR Manager

M: 0768.272.733

www.autoexpert.ro

 

Adaugati comentariu