Portarul care a îngropat Liverpool în finala Ligii Campionilor, Karius, conduce un Mercedes-AMG G 63

Loris Karius Mercedes-AMG G 63 (1)

Parcarea unei echipe de fotbal arată ca un salon auto. Oriunde te uiți, ai de-a face cu o mașină care abia a ajuns pe piață și care are un preț ce te lasă fără replica. Este și cazul portarului de la Liverpool, Loris Karius, care conduce un Mercedes-AMG G 63.

Și nu este vorba despre orice Mercedes-AMG G 63, pentru că portarul a ales să-l supună unui tuning. În grila radiatorului nu vedem logo-ul companiei de tuning, așa cum ne-am aștepta, ci inițialele neamțului, “LK”.

Loris Karius Mercedes-AMG G 63 (4)

Portarul german adus la Liverpool de antrenorul german Jurgen Klopp, a plătit 120.000 de lire sterline pe mașină, dar procedura de tuning l-a costat suplimentar. Karius a achiziționat mașina pentru a sărbători momentul în care a devenit goalkeeper-ul numărul 1 la echipă, în luna februarie, în locul lui Simon Mignolet. Neamțul nu a făcut publice informații referitoare la puterea dezvoltată acum de motorul V8 de 4.0 litri al SUV-ului, dar modificările exterioare îl fac să arate la fel de agresiv ca oricare dintre mașinile colegilor de la Liverpool. Un singur lucru este sigur însă: Karius și-a adus Mercedes-ul cu volan pe stânga tocmai din Germania.

Loris Karius Mercedes-AMG G 63 (2)

Portarul în vârstă de 24 de ani a fost pus la zid de presa internațională și de fanii lui Liverpool după finala Ligii Campionilor. Oricât de mare este mașina, aceasta este doar o slabă consolare pentru greșelile uriașe din meciul cu Real Madrid, după ce înfrângerea a fost pusă pe seama gafelor sale.

Adaugati comentariu