Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au „amendat” șoferițele cu flori și mărțișoare

Poliția Română continuă și anul acesta seria acțiunilor de „sancționare cu felicitări” a participantelor la trafic. Florile, mărțișoarele sau materialele cu sfaturi utile au reprezentat obiectele de lucru, ieri, de 1 martie. Doamnele au fost oprite politicos în trafic, dar nu pentru o sancțiune, ci pentru un mărțișor. Special pentru ziua de 1 Martie, polițiștii din toată țara s-au pregătit și pentru altfel de ”misiuni”.

Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au amendat șoferițele cu flori și mărțișoare. ” O primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic!” a fost mesajul polițiștilor de la circulație, către toate femeile aflate la volan, pe care le-au oprit pe șosele din capitală.

Astfel de misiuni au avut loc la nivelul întregii țări.  Mărțișoarele pe care polițiștii din Bihor le-au oferit în trafic au fost realizate de elevi de gimnaziu, implicați în activitățile desfășurate de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în cadrul proiectului „Școala Siguranței Tedi”.

Activitatea poliţiştilor din Brăila, de a le felicita pe doamne şi domnişoare, a început încă de la primele dimineţii. Femeile aflate în trafic sau la cumpărături au primit zâmbetul și mărțișorul polițiștilor.

La Cluj, 350 de mărțisoare au fost oferite azi, doamnelor si domnișoarelor, de către elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”.

polițiștii

Polițiștii din Mureș au lansat ieri Campania „DISTRIBUIE PRIMĂVARĂ, OFERĂ SPERANŢĂ!”. Carduri-mărţişor au fost oferite mureşencelor, pentru a fi date mai departe celor ce au nevoie de ajutor. Activităţile se vor derula în întreg judeţul, pe parcursul a 10 zile.

La Vâlcea, ca în mai toate județele din țară, polițiștii rutieri au oprit în trafic șoferițele și le-au oferit flori.

În Suceava, poliţiştii au fost în școli, la discuţii cu elevii din clasele primare şi gimnaziale, discuții despre reţelele de socializare, pericolele internetului și despre cum să reușească să stea deoparte de probleme. La rândul lor, copiii au pregătit surprize poliţiştilor, oferindu-le mărţişoare lucrate manual, purtând mesaje de mulţumire şi încurajare.

La Hunedoara, conducătoarele auto au primit, pe lângă mărţişoare, pliante cu recomandări, vizând conduita preventivă la volan şi obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere.

Polițiștii din Vrancea au desfășurat și ei o ”acțiune de depistare în trafic” a doamnelor și domnișoarelor, îmblânzind gerul acestei primăveri cu ”sancțiuni” florale, mărțișoare și felicitări.

Sursa Facebook

Adaugati comentariu