Ai nevoie de un plus de energie? Încearcă cocktail-urile cu guarana!

Cum să pregătiți un cocktail energizant cu guarana? Și cum poate acest fruct să afecteze funcționarea corpului nostru? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite în următorul articol.

Atunci când cafeaua obișnuită nu mai este suficientă pentru dvs., este timpul să încerci cocktail-uri cu adaos de guarana. Se pare că semințele acestei plante conțin mai multă cofeină decât boabele de cafea! În plus, utilizarea guaranei în dieta zilnică vă poate îmbunătăți memoria și vă oferă un plus de energie.

Ce alte proprietăți putem găsi în guarana?

Guarana este o plantă care se găsește în mod natural în America Centrală și de Sud. De la începutul timpului, în această regiune, guarana este cunoscută pentru efectele sale extraordinare și benefice asupra corpului uman. Populația indigenă a Americii de Sud chiar se referă la ea ca la o plantă magică, tocmai datorită faptului că reușea să readucă rapid forța vitală a pacienților și să lupte cu chinurile dureroase aflate în sistemul digestiv.

Semințele de guarana sunt utilizate pe scară largă în industria farmaceutică, printre altele, ca o completare a analgezicelor, și se crede că au proprietăți miraculoase pentru sănătate. În plus, mulțumită conținutului ridicat de cafeină, această plantă este considerată a fi un excelent stimulent care rămâne în corpul nostru timp de șase ore (este mult mai lung decât cafeaua obișnuită).

Forma cea mai utilizată a acestui produs, în special pentru prepararea băuturilor este cea sub de guarana pulbere. Cu toate acestea, guarana se găsește și sub formă de comprimate (de exemplu suplimente alimentare).

 

Cocktailul nr. 1.: Guarana + banana

Ce ingrediente aveți nevoie?

 

 

Cum se prepară?

Pasul I: Desfaceți banana și tăiați-o în felii, apoi puneți-o în blender;

Pasul II: Adăugați un pahar din laptele selectat, o lingură de carob și guarana;

Pasul III: Se amestecă toate ingredientele până când obțineți o masă uniformă.

Atenție! În cazul în care cocktailul nu este prea dulce pentru tine, poți adăuga o linguriță de xilitolmiere sau melasă de zahăr din trestie de zahăr.

Cocktailul nr. 2. Guarana + mango

Ce ingrediente aveți nevoie?

Cum se prepară?

Pasul I: Spălați bine fructul de mango și fructele de pădure / afine. Tăiați mango-ul în cuburi și pune-le în blender;

Pasul II: Adăugați celelalte ingrediente la mixer: fructe de pădure / afine, apă minerală, lapte vegetal și boabe goji;

Pasul III: Se amestecă bine toate ingredientele și se toarnă masa rezultată într-un pahar înalt.

Cocktailul nr. 3. Guarana + pepene galben

Ce ingrediente aveți nevoie?

  • Aproape 500 g de pepene galben decojit;
  • 3 portocale mari, suculente;
  • O mână de frunze de kale;
  • 2 lingurițe de praf de guarana;
  • 2 lingurițe de orz tânăr;
  • Câteva fructe de goji.

Cum se prepară?

Pasul I: Turnați fructele de goji în apă fierbinte și lăsați-le să se umfle timp de 10-15 minute.

Pasul II: Scoateți semințele din pepenele galben și tăiați-l în cuburi;

Pasul III: Stoarceți sucul din trei portocale și apoi adăugați fructele goji;

Pasul IV: Puneți pepenele în blender, turnați sucul de portocale și adăugați fructele goji, orzul verde, guarana și frunze de kale. Apoi amestecați toate ingredientele până când obțineți o masă omogenă;

Pasul V: Transferați masa rezultată în pahare înalte și puneți-o în frigider timp de aproximativ 25 de minute.

Atenție! Dacă cocktailul nu este prea dulce pentru dvs., puteți adăuga un mic sirop de agave sau o lingură de zahăr de nucă de cocos.

Pe www.BioSano.ro găsești guarana pulbere la prețuri avantajoase și ai în plus o gamă variată de produse alimentare naturale (la noi găsești și produse BIO sau fără gluten), suplimente (de la produse pentru imunitate, la cele pentru slăbire și detoxifiere), produse apicole (tu știi de beneficiile Mierii Manuka?), cosmetice naturale (tot ce e mai bun pentru tine și corpul tău) și uleiuri alimentare, esențiale și cosmetice (sperăm că ți-ai făcut rezerva de ulei de cocos J ).

Adaugati comentariu