Pep Guardiola, indicații de pe margine: cum să distrugi mașini în valoare de 540.000 euro

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City se poate lăuda cu performanțe lăudabile ca antrenor, însă nu și în calitate de șofer.  Antrenorul spaniol a reușit să distrugă 4 mașini, în valoare de 540.000 euro.

Te-ar putea interesa si

Proteste împotriva noii fabrici Tesla. Află motivul

Pep Guardiola, 48 de ani, a distrus un Mercedes GLE  în valoare de 80.000 de lire, un Range Rover de 150.000, un Bentley de 200.000 și un Mini Cooper de 30.000, scrie The Sun.

A reușit să bage benzină în Range-ul său pe motorină

Lu Martin și Pol Ballus, autorii volumui ”Orașul lui Pep: Construcția unei Superechipe”, chiar scriu despre ghinionul lui Guardiola la volan: ”Azi conduce Mercedesul său negru. Are o reputație de șofer nenorocos. Aceasta e a patra mașină pe care o are de când a venit la Manchester. Oglinzile laterale nu supraviețuiesc pentru mult timp. ‘A reușit’, de asemenea, să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină.”

Guardiola se pricepe la multe lucruri, dar șofatul nu e unul dintre ele. S-a chinuit pe șosele din Manchester și a avut câteva incidente”, a povestit un apropiat al lui Pep Guardiola.

Pep Guardiola este un antrenor de fotbal spaniol și fost jucător. În prezent antrenează clubul Manchester City. Guardiola a jucat ca mijlocaș defensiv și a petrecut majoritatea carierei la FC Barcelona . A făcut parte din echipa de vis a lui Johan Cruyff care a adus prima Cupă a Campionilor Europeni la Barcelona. Guardiola a jucat de asemenea pentru Brescia Calcio, A.S. Roma, Al-Ahli și Dorados de Sinaloa. Ca internațional, a jucat pentru Spania și câteva meciuri amicale pentru Catalunia.

Guardiola a ajuns la Manchester în 2016.

Sursa

Adaugati comentariu