Pentru fetele rele – A apărut Opel Corsa S cu 150 CP!

Opel Corsa S (4)

Opel trimite pe piață Corsa S, versiunea poziționată între modelele de rând și versiunea “hot” OPC. Ca și fratele mai mic Adam S, Corsa cea sportivă este propulsată de un motor de 1.4 litri, care dezvoltă 150 de cai putere.

A venit momentul ca și Corsa să aibă parte de tratamentul S, la trei ani de la prezentarea lui Adam S. Corsa S preia kit-ul aerodinamic de la versiunea de top, OPC, care include, în versiune standard, un spoiler față, un eleron spate în culoarea caroseriei, o evacuare cromată, dar și lumini LED de zi și jante de 17 inchi.

Opel Corsa S (3)

Șoferul de Corsa S va lua loc pe scaunele Recaro din piele și va ține în mâini un volan sport, cu partea inferioară aplatizată. Pasagerii care urcă pe bancheta din spate a modelului disponibil cu 3 și 5 uși, vor fi protejați de geamuri fumurii. La bordul mașinii de oraș este disponibil un sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

„Noul Corsa S este alegerea corectă pentru cei care vor să conducă sportiv, au nevoie de mai multă putere, dar și de un pic mai mult spațiu ca într-un Adam S”, descriu cei de la Opel conceptul care stă la baza noului model.

Opel Corsa S (1)

Sub capota lui Corsa S se regăsește motorul de 1.4 litri cu 150 de cai putere, expediați către roțile din față prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte. S-ul Corsa aleargă de la 0 la 100 km/h în 8,9 secunde și atinge o viteză maximă de 207 km/h.

În Germania, mașina este disponibilă cu prețuri începând de la 18.400 de euro.

 

Adaugati comentariu