Fiica unui miliardar rus, Mara Bagdasaryan, a înțeles greșit textul noului hit al lui Robbie Williams  “Party like a Russian”. Mara a gonit prin Moscova cu 160 km/h, la volanul noului său Mercedes. Se pare că nimic nu-i stă în cale tinerei moștenitoare, care a strâns deja 350 de amenzi de circulație.

Poliția nu o poate speria pe sfidătoarea Mara Bagdasarjan, care tocmai și-a testat noul Mercedes, rulând cu viteză prin capitala Rusiei. Ba mai mult, tânăra a folosit banda centrală a arterei de circulație, care este rezervată președintelui Vladimir Putin și altor oficiali de rang înalt.

Tatăl său, un magnat al industriei alimentare, s-a împăcat cu ideea că Mara nu poate fi oprită. Nu numai că tânăra sfidează autoritățile și regulile de circulație, dar are și obiceiul de a posta filmarea escapadelor sale pe rețelele de socializare și de a se lăuda cu ele.

Cel mai recent clip o arată pe frumoasa de 23 de ani la volanul unui Mercedes, ajungând la 160 km/h într-o zonă în care limita este de 50. Postarea a fost acompaniată de descrierea “Când te grăbești”.

Celebră pentru stilul său de viață extravagant și pentru cheltuielile fără măsură, Mara Bagdasarjan a strâns 350 de amenzi de circulație, dintre care 140, în valoare de aproximativ 13.000 de euro, sunt încă neplătite.