O experiență de neuitat la Hotel TTS SPA&Wellness Covasna în cadrul competiției Best Electric Car 2024

Participarea mea ca membru organizator în cadrul competiției Best Electric Car 2024 a fost o ocazie minunată de a experimenta ospitalitatea și confortul oferite de Hotel TTS SPA&Wellness Covasna. Situat într-o zonă deosebită, hotelul este înconjurat de o frumusețe naturală greu de descris  în cuvinte.

Încă de la sosirea la hotel, am fost întâmpinată, atât eu cât și întreaga echipă, cu căldură de către personalul prietenos și profesionist. Check-in-ul a fost rapid și eficient, iar recepționerii au fost extrem de atenți la detalii, asigurându-se că totul este pe placul nostru. Camerele sunt spațioase și bine amenajate, cu un design modern și elegant care te face să te simți imediat ca acasă.

Prima noapte petrecută la Hotel TTS SPA&Wellness Covasna a fost cu adevărat odihnitoare

Patul confortabil și liniștea din jur au contribuit la un somn profund și revigorant. Dimineața, am fost întâmpinată de o priveliște minunată asupra peisajului, care m-a umplut de energie pentru ziua plină de activități ce urma să vină.

Micul dejun a fost un alt punct forte al experienței noastre la acest hotel. Bufetul a oferit o varietate largă de opțiuni delicioase și sănătoase, de la fructe proaspete și cereale, până la preparate tradiționale românești. Am apreciat în mod deosebit cafeaua proaspăt preparată și serviciul impecabil al personalului din restaurant.

Pe parcursul zilei, am avut ocazia să particip la diverse activități organizate în cadrul competiției, dar și să mă bucur de facilitățile oferite de hotel. Personalul a fost mereu disponibil pentru a răspunde întrebărilor și a oferi informații utile, contribuind astfel la o experiență lipsită de griji și extrem de plăcută.

Cina de la restaurantul hotelului a fost un alt moment deosebit

Meniul diversificat a inclus preparate pentru toate gusturile, iar calitatea ingredientelor și prezentarea mâncărurilor au fost la standarde ridicate. Atmosfera deosebită și serviciul ireproșabil au transformat fiecare masă într-un adevărat răsfăț culinar.

În cea de-a doua zi, check-out-ul a fost la fel de simplu și rapid, iar personalul s-a asigurat că toate nevoile mele au fost satisfăcute până în ultimul moment. Am părăsit hotelul cu o impresie foarte bună și recunoștință pentru tot ceea ce am experimentat, motiv pentru care am recomandat tuturor prietenilor.

În continuare, recomand cu căldură acest hotel oricui dorește să se bucure de confort, servicii excelente și o atmosferă primitoare în inima naturii. Cu siguranţă voi reveni pentru a retrăi această experiență de vis!

 

Adaugati comentariu