Săracii oameni bogați! Atâția bani și atât de mult timp liber… Cel pe care vi-l prezentăm este demn de mila noastră. Proprietar de Lamborghini Huracan, individul a tras cu arma prin gemurile deschise ale hypercar-ului său, sperând să nimerească doi pepeni.

“Cred că mi-am pierdut mințile” își începe discursul posesorul de Lamborghini, explicând apoi ce are de gând să facă. Să tragă cu arma prin geamurile deschise ale mașinii pe care a plătit o avere.

“Inima mea a luat-o la goană. Nu pot să cred că fac asta!”, au fost cuvintele curajosului căruia îi filează o lampă, aflat, ce-i drept, în pragul unui atac de panică. Omul și-a sărutat mașina înainte de a pune mâna pe a trage, apoi a numărăt în ordine descrescătoare de la 4 și a apăsat pe trăgaci.

Dincolo de mașină, cei doi pepeni luați la țintă au explodat. Probabil că personajul a închis ochii, pentru că a fost surprins atunci când a văzut fructele distruse și mașina intactă.

Ne întrebăm ce companie de asigurări l-ar fi despăgubit pe nebun dacă acesta nu reușea să tragă prin geamurile deschise.