Nu e de râs! Așa arată BMW i8 cu chipul Joker-ului pe capotă

BMW i8 Joker (7)

Apărut vara trecută pe străzile din Germania, un BMW i8 cu chipul Joker-ului pe capotă este acum de vânzare. Hibridul german acoperit de graffiti este doar una dintre operele artistului neamț Rene Turrek. Acesta mai are la activ câteva desene inspirate de producțiile Marvel.

Un BMW X6 cu Hulk cel verde, un Lamborghini Gallardo cu nimeni altul decât Captain America se regăsesc și ele în CV-ul artistului. De această dată însă, Turrek a ales un personaj negativ, chiar pe cel care vrea să-l distrugă pe Batman, Joker-ul. Surprinzător, nu Jack Nicholson l-a inspirat pe artist și nici Heath Ledger din „The Dark Knight”, ci personajul interpretat de Jared Leto în “Suicide Squad”.

BMW i8 Joker (6)

Culorile folosite sunt negru, roșu, alb și verde. Grație unui efect special, pe capotă apare Joker-ul atunci când motorul este pornit sau când verși apă fierbinte pe suprafața în cauză. Dacă îndrepți o lumină în direcția desenului, onomatopeea “ha ha ha” apare peste toată caroseria. Când apeși un buton aflat în bord, se aprinde conturul feței afurisitului Joker.

BMW i8 Joker (5)

Un dealer auto de lângă Dusseldorf a scos la vânzare mașina care a rulat aproximativ 8.000 de kilometri. Prețul solicitat? Cu siguranță nu-i va veni celui interesat, să facă “ha ha ha” atunci când va face transferul bancar în valoare de 249.000 de euro.

Adaugati comentariu