Nico Rosberg, convins de soție să se retragă?

Nico Rosberg este singurul pilot din Formula 1 care s-a retras imediat după ce a câștigat titlul mondial, provocând un cutremur în Formula 1. Neamțul de 31 de ani a dat vina pe stres și oboseală, dar se pare că ar mai avea un motiv întemeiat să renunțe la Marele Circ: soția îl vrea acasă!
Nico Rosberg

Un pilot de Formula 1 călătorește aproximativ 300 de zile pe an. Are trei săptămâni libere în august, iar iarna, deși nu sunt programate curse, vitezomanii sunt în teste. Se pare că doamna Rosberg s-a săturat de programul haotic al campionului mondial și i-ar fi cerut să stea mai mult pe acasă.

Nico Rosberg

Pilotul care a câștigat 9 dintre cele 21 de curse ale sezonului a făcut anunțul șocant la doar 5 zile după ce a fost încoronat campion mondial și a spus că, în acest moment, soția sa este cea mai fericită în urma deciziei sale.

Vivian și Nico Rosberg sunt împreună de mai bine de un deceniu și s-au căsătorit pe 11 iulie 2014 la Monaco, acolo unde locuiesc alături de fiica de un an, Alaia. În timp ce colegul rival Lewis Hamilton a avut relații cu cele mai populare fete din showbizz, printre care Nicole Schertzinger, Rita Ora și Rihanna, Rosberg nu s-a lăsat sedus de frumoasele care își fac apariția pe circuit.

Vivian Rosberg Nico Rosberg

Vivian are 31 de ani, ca și Nico Rosberg, iar cei doi au copilărit împreună. Doamna “Campion Mondial” este specialistă în design interior și a abolvit cursurile Universății Europene de Design de la Milano. Călătorește alături de soț la aproape toate cursele, urmărește Marile Premii din garajul echipei Mercedes AMG PETRONAS și spune că îi stă inima de fiecare dată când monopostul soțului este la doar câțiva centimetri distanță de mașina vreunui rival.

Nico Rosberg

O altă femeie care s-a bucurat de retragerea lui Rosberg este mama acestuia. Soție și mamă de campion mondial, Sina Rosberg spune că nu a văzut în viața ei o cursă de Formula 1. „Toată cursa își face de lucru prin casă și doar întreabă de rezultat la final”, a povestit Nico despre mama sa în vârstă de 70 de ani.

Adaugati comentariu