Step Ahead: „De ce sa votez? Votez ca să nu emigrez!”

„De ce sa votez? – Votez ca să nu emigrez!” este numele campaniei naționale de conștientizare lansată de Asociația Step Ahead la nivel național, o inițiativă menită să încurajeze participarea la vot la Alegerile Parlamentare, din data de 11 decembrie.

În fiecare an, cand românii sunt chemați la vot, întrebarea pe care și-o pun nu este Cu cine votez? ci, din păcate, De ce să votez? De aceea, am început să strângem rândurile, să ne reamintim MOTIVELE care ne determină pe fiecare dintre noi să votăm și să le împărtășim tuturor românilor pe platforma www.decesavotez.ro și pe pagina de facebook “De ce să votez?”. Vom face acest lucru până în ziua votului.

#VotezCaSanuEmigrez este un manifest anti-resemnare, un pas înainte spre o Românie normală, o provocare pe care o lansăm românilor, pentru România. Pentru că, ACUM, mai mult ca niciodată, avem nevoie să schimbăm lucrurile care ne deranjează, nu doar să fugim de ele, nu doar să le ignorăm. Avem nevoie SĂ NE IMPLICĂM!

Dragoș Dincă, Alice Năstase Buciuta, Ruxandra Costache, Dana Badea, Domnica Mărgescu, Cristina Crăciun, Gabriel Mistodie, Andy Lupu, Andreea Bonis, Florentina Mușat, Tily Niculae, Liviana Rotaru, Raluca Zamfir, Mihai Gurei, Claudia Chirilescu, Andrei Leonte, Andreea Aradits, Costin Miu, Lucian Cojocaru, Dragoș Anastasiu, Adrian Bodea, Yolanda Crețescu, Adrian Despot, Bogdan Bob Rădulescu, Paul Dicu, Maria Andrei sunt doar câțiva dintre românii care s-au aliat cauzei noastre până în acest moment.

 Facem un apel către toți antreprenorii, proprietari de restaurante, baruri, mall-uri, organizatori de evenimente, site-uri de informare sau de divertisment, rețele de magazine, presă, bloggeri, să se alieze cauzei noastre, a românilor, să susțină acest demers și să ÎNCHIDĂ PENTRU VOT pe 11 decembrie. Chiar și pentru câteva ore, pentru 30 de minute sau postând pur și simplu pe site-urile voastre acest mesaj în ziua votului, vom atrage atenția asupra importanței acestei zile și vom reusi să  mobilizăm românii către urnele de vot.

Pe această cale, lansăm provocarea tuturor celor cărora le pasă de România și consideră că votul este important, tuturor celor care, pe 11 decembrie, vor susține acest demers, să afișeze mesajul  #inchispentruvot preț de câteva ore.

Facem, de asemenea un apel către toată presa, către toți românii cu drept de vot, către toți cei care mai cred în România,  să strângem rândurile ASTĂZI pentru o viață asumată mâine! Motivele pentru care voi toți votați pot inspira și alți români, pot face diferența! Scrie-ne acum la office@stepaheadinit.ro, TU, de ce votezi?

Adaugati comentariu