Nebuna care a speriat barbatii la test drive! Face drift-uri cu un pick-up!

Cineva să o oprească pe nebună! A luat-o razna de tot! Face drift-uri cu un pick-up și bagă spaima în clienții care vor să cumpere un Mitsubishi L200. Dacă vi se pare că domnișoara de la departamentul de Vânzări habar n-are ce face, înseamnă că, de fapt, se pricepe și la actorie. La volan, în rolul femeii care nu știe nici să treacă din Neutral în Drive la o mașină automată, se află Leona Chin, pilot profesionist.
Crazy pick up driver drifturi

I se spune “Regina drifturilor” și este pilot profesionist de 10 ani. Mai nou, și specialist în farse. Leona Chin din Malaezia a jucat mai întâi rolul șoferiței începătoare, care a fost cât pe ce să le provoace un atac de cord intructorilor auto. Cel mai recent clip al ei i-a adus rolul de angajată a departamentului de vânzări de la Mitsubishi. Filmarea arată cum Leona încearcă să îi convingă pe cei care ajung în showroom să cumpere un pick-up și se preface că nu știe mare lucru despre mașini. Frumusețea ei îi cucerește pe cei interesați, dar, cu atitudinea lor sfidătoare, habar n-au ce îi așteaptă.

“Mă descurc, să știi. E o mașină pentru bărbați”, îi spune unul dintre clienți, manifestându-și neîncrederea în frumoasa angajată.

Aceasta îi invită la un test drive, iar la întoarcerea spre showroom, se oferă să îi ducă pe scurtătură. Dar “scurtătura” este, de fapt, o sesiune de drifturi. În dreapta, curajoșii de mai devreme urlă și spun că vor să coboare. Oare au rău de mașină?

Leona nu este la prima experiență de acest gen. Nu demult, domnișoara Chin a jucat rolul unei eleve speriate, care nu nimerește nici pedalele, nici treptele potrivite. În dreapta sa, iau loc, pe rând, câțiva instructori auto. “Nu-ți fie teamă!”, o încurajează unul dintre aceștia. Dar cine este mai speriat? Șoferița sau instructorul?

Adaugati comentariu