Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan după ce a câștigat US Open

Naomi Osaka Nissan

Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan după ce a câștigat US Open. Este prima jucătoare de tenis din Japonia care se împune într-un turneu de Grand Slam. Osaka și Nissan au semnat un contract pe 3 ani, iar jucătoarea va promova vehicuele electrice ale brand-ului nipon.

Naomi Osaka este noua senzație din tenis, iar sponsorii îi bat la ușă mai mult ca niciodată. După finala câștigată împotriva Serenei Williamsla US Open, Osaka a mers la sediul Nissan din Yokohama pentru a parafa înțelegerea.

Constructorul japonez speră că Osaka, în vârstă de 20 de ani, să atragă clienții tineri. Jucătoarea urmează să-și facă apariția înr-o serie de spoturi publicitare care vor promova modelele electrice ale companiei.

Naomi Osaka Nissan 2

“Când eram mică, tatăl meuu conducea un Nissan, așa că mă simt împlinită acum că sunt brand ambassador al acestei companii”, a declarat Naomi.

Pasionată de jocuri video și fan declarat al artistei Beyonce, Naomi Osaka s-a născut în Japonia dintr-un tată haitian și o mamă japoneză, dar a crescut în Statele Unite.

Naomi Osaka Nissan 2

Nissan intră acum pe lista sponsorilor tinerei sportive, alături de Adidas, Yonex și alții. Succesul de la Flushing Meadows i-a adus jucătoarei japoneze un premiu în valoare de 3,8 milioane de euro.

 

Adaugati comentariu