Merer.ro – noua platforma de camasi fabricate in Romania

Merer.ro

Merer.ro este o companie 100% romaneasca, care si-a inceput activitatea in 2012 fiind printre pionierii pietei de vanzari online de camasi. Se concentrează in special pe designul, productia si comercializarea de camasi pentru barbati. Produsele Merer sunt manufacturate in Romania si au in componenta in majoritate fibra naturala. Principalul canal de distributie il reprezinta platforma www.merer.ro, o platforma de vanzare moderna, sigura, care ofera clientilor o multitudine de produse de calitate si optiuni de personalizare pentru fiecare in parte.

MissAuto: Alin, noi nu suntem la prima “intalnire” si ne bucuram sa vedem ca te reinventezi. Spune-ne cate ceva despre noua formula.

Alin Merer: Cred ca reinventare este putin cam prea mult spus. Continuam sa dezvoltam organic ceea ce am inceput acum aproape 9 ani cand am pus bazele acestei afaceri. Nu avem o formula, cel putin in conditiile pietei de acum, insa facem pasi mici, ascultam piata, o testam si apoi lansam produsul. In centrul strategiei noastre se afla produsul si actiunile de marketing din jurul sau.

MissAuto: De ce aceasta rebranduire? De ce acum?

Alin Merer: Oamenii m-au identificat pe mine cu firma inca de la inceput eu fiind in cea mai mare parte si imaginea camasilor pe care le comercializam. Ca urmare am  realizat un studiu de piata din care a reiesit faptul ca trecerea la MERER va fi apreciata de catre clientii nostri. Si iti mai spun un lucru pe care nu l-am comunicat inca nimanui. Am facut si o analiza cu privire la atestarea documentara a numelui MERER si am descoperit ca un anume MERER a fost un fel de “architect” al piramidei lui KEOPS – una dintre minunile lumii situate pe platoul Ghiza alaturi de inca doua piramide a lui Kefren si Mykerinos. Aceste piramide se regasesc si in reprezentarea grafica a logoului noustru nou.

Merer.ro

MissAuto: Cu ce vine in plus “Merer.ro”?

Alin Merer: Cu o platforma noua, mai securizata, cu produse noi adaptate conditiilor de piata din prezent. Mergem mai mult pe confort si mai putin pe tinute ceremoniale si de business.

MissAuto: Am vazut ca ti-ai diversificat gama de produse. Si arata tare bine. Asta inseamna ca nu mai produci exclusiv camasi …

Alin Merer: Da, pe langa o gama larga de camasi casual-sport am introdus pentru testare si produsele sport de tipul – sneakers, pantaloni sport, hanorace, tricouri dar si produse de tipul jeans. In functie de ce va cere piata vom adapta gama de produse – majoritatea fiind vandute sub marca MERER.

MissAuto: Cum s-a schimbat comportamentul de cumparare al clientilor in ultima perioada?

Alin Merer: Clientii se uita de doua ori inainte de a cheltui iar daca o fac se indreapta spre produse de calitate. Aceasta este nisa care ne intereseaza si pe noi.

Merer.ro

MissAuto: Produci camasi de calitate superioara. Cum convingi barbatii ca merita sa investeasca in produse de calitate, chiar daca sunt un pic mai scumpe?

Alin Merer: Produsele de pe site-ul Merer.ro nu sunt nici scumpe nici ieftine as spune ca au un raport corect calitate/pret. In plus fiecare produs al nostru este unicat, are ceva aparte care il individualizeaza. Clientul nu-l mai poate cumpara din alta parte decat de la noi. In plus tesatura si accesoriile folosite in manufacturarea camasii sunt de calitate superioara. Fiecare camasa produsa inainte de introducere pe piata trece mai multe teste -de culoare, de contractie, comportamt la calcare, etc. Clientii nostri, dupa ce cumpara prima camasa realizeaza toate aceste lucruri si sunt de obicei recurenti.

MissAuto: Ce recomandari ai pentru cititorii nostri?

Alin Merer: Sa fie atenti la drum si sa isi defineasca propriul stil de imbracaminte. Si daca si noi putem sa-i ajutam in aceasta privinta, cu mare drag. Avem foarte multi clienti care ne cer parerea cu privire la garderoba lor, la felul in care sa asorteze articolele vestimentare.

MissAuto: La ce sa ne asteptam de Black Friday? Reduci preturile afisate?

Alin Merer: Ca om de marketing, nu am fost niciodata un fan al tipului acesta de promovare artificiala, fortata de tipul Black Friday, dar vom avea si noi o politica de preturi discountate cu aceasta ocazie.

MissAuto: Stii ca ne plac masinile. Ce camasi ne recomanzi pentru zilele pline de la volan?

Alin Merer: In afara de atentie sporita in trafic nu pot decat sa recomand o camasa din bumbac cu putin elastan pe durata sezonului rece si una din in pentru un confort deosebit in timpul condusului pe durata sezonului cald.

Adaugati comentariu